IT

Hjælp til Datalogi (C++) ifm. kommende eksamen (1.års cbs stud.)

04. marts 2012 af MartinLL - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg leder efter en erfaren person, som kan afsætte nogle timer - hvis ikke nogle dage - til at hjælpe med en kommende datalogi eksamens opgave, selvfølgelig mod betaling. Programmet skal skrives i C++.

Skriv gerne tilbage herinde, eller til [email protected]

 

Venlig hilsen

Martin


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. marts 2012 af espana (Slettet)

Hej Martin

 

Jeg fik 10 dengang jeg skulle afslutte datalogi, så jeg mener jeg er en yderst kompetent hjælper. Men jeg har dog lige nogle ting jeg vil have afklaret først: 

Først vil jeg gerne vide hvor mange penge du vil af med, fordi jeg hjalp også en sidste år, og han kom af med ca. 5000 kr. Det er ikke for at presse dig, men bare sådan du ca. ved hvad jeg koster. ( Det er ikke dyrt, jeg har hørt om andre som har fået ca. 7000-8000 kr for det, så jeg betragter mig selv som billig)

For det andet vil jeg gerne høre om du er i et forhold, og hvilket køn du foretrækker at have seksuel sammenkvem med, da jeg er homoseksuel og min kæreste er ikke så glad for at jeg hjælper mandelige studerende og især ikke studerende som har samme tilbøjligheder som mig. Da jeg kan se du læser på CBS, så er der er en stor chance for at du springe ud som homoseksuel, da største delen af drengene før eller siden indrømmer at de fortrækker drenge. Men jeg håber for dit vedkommende at du "spiller på det rigtige hold" så om sige, da dette vil gavne både dig og mig.

Mit sidste ydmyge krav er at det skal foregå hjemme hos mig, da jeg er autist og ikke er så glad for at penetrere nye og uopdagede omgivelser. Min autisme er ikke nogle ulempe for dette projekt, da det kun kommer til at gavne din karakter, hvilket jeg formoder er det der vægter højst hos dig. Men du skal dog være forberedt på jeg kan få nogle anfald, men disse er ikke farlige for dig, for det der reelt sker er at jeg falder i søvn men jeg har en udviklet en evne til at stadigvæk at kommunikere trods min søvn-tilstand, så hvis jeg skulle få en af disse anfald, skal du bare lade som ingenting og bare arbejde videre som intet var hændt. ( Det kan dog godt virke LIDT forstyrrende at jeg snorker samtidig med jeg snakker, men det bliver du vant til)

Jeg håber ikke jeg overrumpler dig med disse lidt lempfærdige krav. Håber du svarer tilbage.

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. maj 2012 af Kick1706 (Slettet)

Hej Espana.

Jeg er meget interesseret i din hjælp. Har du et nummer jeg kan kontakte dig på ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. maj 2012 af espana (Slettet)

Hej Kick1706

Jeg vil lige starte med at rose dig for dit valg af brugernavn som jeg finder yderst tiltrækkende og som for østrogenen i mig til at løbe hurtigere rundt. Men jeg er dog lidt i tvivl om hvilket kønsorgan der sidder imellem dine hofter, for som jeg håber jeg gjorde klart før så er min kæreste ikke så glad for at hjælper maskuline mennesker.

Så for at besvare dit meget inspirrerende og malende indlæg, så er jeg ikke så glad for at give mit telefonnummer ud til fremmede mennesker, så jeg vil meget gerne lære dig lidt bedre at kende. Jeg håber du vil skrive en kort beskrivelse af dig selv og hvad du laver i din fritid her, så jeg kan danne mig et indtryk af dig ud fra det. 

Jeg er også meget urolig for hvilke intentioner du har, for folk falder ofte for mit meget malende og smukke sprog, så jeg håber virkelig ikke du er ude på at udnytte mig på en "fy fy" måde. Grunden til at jeg er så defensiv er at jeg har prøvet at kysse mange frøer, men disse såkaldte "frøer" blver sjældent til prinser, så måske er du den rette for mig, men så skal din beskrivelse virkelig være god.

Da jeg kan se at du er den eneste der har taget mig seriøst ind til videre ( hvilket jeg er meget glad for, for selvom jeg til tider kan lyde lidt ufrivillig komisk, som nok bunder i min autisme, så tror jeg på det bedste i folk og jeg har selv de bedste intentioner) så kan jeg se at jeg bliver nødt til at gå ned i pris, så jeg går gerne med til at hjælpe dig for halvpris. 

Jeg vil bare her til sidst gerne høre om hvordan din syn på homoseksualitet er, for det nytter jo ikke noget jeg hjælper dig og du ikke støtter "min slags". 

Håber at høre fra dig hurtigst muligt .

møs møs :-*


Brugbart svar (2)

Svar #4
27. maj 2012 af Kick1706 (Slettet)

Tager du pis på mig din bøsserøv


Brugbart svar (1)

Svar #5
27. maj 2012 af espana (Slettet)

Hvorfor er du så kradsbørstig ?


Skriv et svar til: Hjælp til Datalogi (C++) ifm. kommende eksamen (1.års cbs stud.)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.