Studér i udlandet

Sprogrejse

27. marts 2012 af efterskoleven (Slettet)

Hej alle! Jeg vil rigtig gerne forbedre mit engelsk, og har derfor længe haft en drøm om at komme på sprogrejse eller en form for udveksling. Jeg har undersøgt forskellige muligheder, men problemet er at de ofte er rigtig dyre, og jeg har desværre ikke så mange penge.. Er der nogen som har nogle foreslag til hvad jeg kan gøre? Jeg er 17 år gammel. :-)    


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. marts 2012 af xSilja (Slettet)

Findes der måske ikke et udvekslingsprogram, der kun varer nogle uger. Så burde det ikke blive så dyrt, men tilgengæld skal dine forældre have nogen boende :)


Svar #2
27. marts 2012 af efterskoleven (Slettet)

Jo det gør der helr sikkert, men kender du til nogen? :-) 


Brugbart svar (3)

Svar #3
27. marts 2012 af xSilja (Slettet)

Næh, jeg skal et år på college i USA med Explorius, men det er ikke udveksling og det er ret dyrt. Prøv at søg på nettet. Så finder du sikkert noget :) Tror Erasmus har noget udveksling, men ved ikke om det også er for kort tid.


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. juli 2012 af dgds (Slettet)

Jeg har rejst med EF - det er dyrt, men jeg opstartede faktisk selv pengene på ret kort tid! Det var den fedeste oplevelse i mit liv, og jeg er allerede nu igang med at spare op til endnu et ophold næste år! ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #5
27. juli 2012 af 215 (Slettet)

Mit råd til dig vil være at gøre dig klar over hvad du egentlig skal forbedre, og hvorvidt et dit niveau nu..

 

Jeg tog selv på sådan en tur, og forbedrede mig ikke en skid.. Havde dog en helvedes god tur, men fik ikke noget fagligt ud af det. 

Uden af lyve var jeg en af de bedste på hele skolen, hvorimod jeg er den dårligste her i DK..


Brugbart svar (1)

Svar #6
10. januar 2013 af mathilde499 (Slettet)

Hej! Jeg har selv været udvekslingsstudent i USA, og mit engelsk er helt klart forbedret. Før var jeg usikker på engelsk, og snakkede kun hvis nødvendigt i engelsktimerne. Nu er jeg så flydende (stort set) på engelsk, men med amerikansk accent - hvilket de ikke er så glade for i gymnasiet.

Den billigste organisation med udveksling er nok Rotary. Der koster det omkring 25.000 kr. for et år. Jeg selv gav mindst dobbelt så meget, men rejse også med en anden organisation - den var ikke god (Interstudies).

Rotary har også sprogrejser, der varer nogle uger, og jeg tror ikke at de koster så meget. SÅ måske er det en mulighed? Se link: http://www.rotary-yep.net/Default.aspx?tabid=307&language=en-US

Hvis du har mod på det, så er der også det der hedder couchsurfing. Der sover man bare i en fremmeds hjem - normalt i en nat eller to. Det er noget jeg selv har tænkt mig, når jeg efter gymnasiet skal rejse rundt i verden. Det koster jo ikke noget! Skal dog rejse med en veninde :)


Skriv et svar til: Sprogrejse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.