Andre fag

Anbefal en bog

24. august 2005 af Kringle (Slettet)
Hey..

Det kunne være cool hvis i gad anbefale en god bog eller to uanset genre.

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2005 af ninnacaroline (Slettet)

Hvad med sådan noget Jostein Gaarder - Sofies Verden, Kunsten at græde i kor - Erling Jepsen, Rend mig i traditionerne - Leif Panduro, Dværgen fra Normandiet - Lars Henrik Olsen, To have and have not - Ernest Hemingway, Et mishandlet barn - Virkelighedens Verden, Ydmyget - Virkelighedens Verden ?

Det er lige mine bedste bud.

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2005 af Mikziel (Slettet)

Hej, jeg ved ikke om du har læst dem, men Harry Potter bøgerne er alletiders!

Jeg har ikke selv læst "Da Vinci Mysteriet", men har hørt meget godt om den.

og en sidste genre kunne være bogen "Nordkraft" en eftersigende god ungdomsbog.

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

Haruki Murakami - A Wild Sheep Chase eller Sputnik Sweetheart.

Tjek også emnet med sommerferielæsning.

Svar #4
24. august 2005 af Kringle (Slettet)

#1
det er nogle gode bøger, har selv læst en del af dem!

#2
"Da Vinci Mysteriet" bør du seriøst læse, snyd ikke dig selv for den oplevelse!

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2005 af Sofia :) (Slettet)

'Spillets mester' - Sidney Sheldon !

Super bog !

- Sofia :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
24. august 2005 af Julianne (Slettet)

Jeg er i gang med Life of Pi (Pi's liv på danschk- de bliver nødt til at lave en apostrof, ellers bliver det til Pis liv) af Yann Martel. Jeg har læst den på dansk, men den er så fin. Hvis man kan lide Sofies Verden er den anbefalelsesværdig. Hyggelig læsning, når man ikke gider lektierne.

#3 har du læst Kafka on the Shore af samme forfatter? Jeg har ikke læst de to andre, men Kafka on the Shore er meget øh... speciel. Når den komemr på dansk skal jeg klart læse den, fordi jeg føler ikke, at jeg får det hele med på den engelske version.

Brugbart svar (0)

Svar #7
24. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

6# - Ikke endnu, men jeg regner da med at kaste mig over den når jeg får tid en dag. Jeg er så småt ved at være færdig med hans Wind-Up Bird Chronicle (Træk-Op-Fuglens Krønike), den er også ganske speciel. Ved ikke helt hvor god Murakami er til at skrive historier der er så lange - 600 sider - det er som om han ikke helt har styr på hvor handlingen skal hen. Den nødvendige stramhed ved 2-300 sider passer hans skrivestil bedre. Men stadig en spændende læseoplevelse, nok især hvis man giver sig selv lidt bedre tid til at tænke over al symbolikken og metaforikken end jeg gør.

A Wild Sheep Chase og Sputnik Sweetheart er også kommet på dansk (hhv. En Vild Fårejagt og Sputnik, Min Elskede) og de er begge ret fantastiske. Sputnik er sådan en dejlig, bittersød ulykkelig kærlighedshistorie med en masse Murakamisk mystik smidt oveni.

Brugbart svar (0)

Svar #8
24. august 2005 af Doven stræber (Slettet)

Dystropia af Dennis Jürgesen

Den Ny Verden Ifølge Mr. Tompkins (kan ikke huske forfatteren)

E=mc^2: En biofgafi over verdens mest berømte ligning. (kan heller ikke huske forfatteren her)

Og så selvfølgelig Tolkiens værker.

Brugbart svar (0)

Svar #9
24. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

"Den Ny Verden Ifølge Mr. Tompkins (kan ikke huske forfatteren)

E=mc^2: En biofgafi over verdens mest berømte ligning. (kan heller ikke huske forfatteren her)"

Mr. Tompkins Verden er af George Gamow, E=mc^2 er David Bodanis.

Brugbart svar (0)

Svar #10
24. august 2005 af Doven stræber (Slettet)

Den ny Mr. Tompkins har vist også en anden forfatter, jeg mener at de var 2 om den.

Brugbart svar (0)

Svar #11
24. august 2005 af Swamb (Slettet)

Chuck Palahniuk - Fight Club filmen er god boger er kanon!
By the way Da Vinci Mysteriet er ikke værst...

Svar #12
24. august 2005 af Kringle (Slettet)

#11 Har du læst "Choke" af Chuck Palahniuk? den kan ihvertfald anbefales!

Brugbart svar (0)

Svar #13
24. august 2005 af Swamb (Slettet)

Nej jeg har kun læst Fight Club så filmen og tænkte jeg måtte prøve bogen.
Den er meget bedere på engelsk, jeg er vild med citaterne :D

Brugbart svar (0)

Svar #14
24. august 2005 af Doven stræber (Slettet)

De fleste bøger er generelt bedre på deres orginale sprog.

Brugbart svar (0)

Svar #15
24. august 2005 af MissyE (Slettet)

Undtagelsen af Christian Jungersen, er fantastisk!

Brugbart svar (0)

Svar #16
26. august 2005 af Julianne (Slettet)


#7
I øjeblikket har jeg ikke så god tid til at læse skønlitteratur, fordi jeg er i gang med at læse pensum i samf, som jeg har valgt på A alligevel. Det kræver så noget læsning, fordi jeg ikke har haft så meget undervisning i folkeskolen om det, og jeg vil gerne være på forkant med situationen.
Men hvis jeg får tid i efteråsferien, vil jeg nok kigge lidt i en af de to bøger. Først på engelsk, så på dansk. Så må vi se, om jeg virkelig fatter noget af det!


Brugbart svar (0)

Svar #17
27. august 2005 af msolvejg (Slettet)


Jeg har to bøger som jeg har gang i, og de er begge geniale. Den ene er af en kendt svensk forfatter, og den anden er skrevet af en norsk.

Den første er af Jan Guillou og hedder "Ondskaben". Og nej, dette er ikke en slags Stephen King roman, men en rigtig god bog om kostskole liv, vold osv!

Den anden hedder "Sara" og er skrevet af Toril Brekke. Den handler om en norsk kvinde og hendes liv. Der bliver draget sammenligninger mellemn Norge og Danmark i denne roman også. Er lidt sjovt at læse.

Brugbart svar (0)

Svar #18
27. august 2005 af appelsin (Slettet)

#17 Jeg har set filmen Ondskab, og den er da god nok.

Brugbart svar (0)

Svar #19
27. august 2005 af msolvejg (Slettet)

Bogen er altid bedre. Det kan man se lige meget hvilken genre man vælger.

Brugbart svar (0)

Svar #20
27. august 2005 af appelsin (Slettet)

Okay jeg er ikke så læsehestet

Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.