Musik

Musik A - eksamen

23. maj 2012 af Kattehår (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Hvordan foregår mundtlig musik eksamen på A-niveau?


Brugbart svar (3)

Svar #1
03. juni 2012 af password (Slettet)

Musik - A er bygget op af 3 dele til den mundlige eksamen..

To praktiske ting og en mere faglig..

 

Du skal opføre et nummer sammen med nogle fra din klasse, for at vise at i har fået lært noget sammenspil i gymnasiet. I vælger selv frit et nummer/værk i vil opfører.

 

Dernæst skal du performe et solostykke, hvor du må hvad du vil og med hvem du vil. Hvis du altså kan lokke Tim Christensen eller lign, til at komme og spille med dig, så må du gerne det.. Her er det også valgfrit hvad du skal spille..

 

Dog skal du i mindst EN af de overstående prøver synge, som skal bedømmes da dette ses som alment i for musik A undervisning..

 

Den sidste del trækker du et værk (pop/rock, blues, jazz, barok, wienerklassik osv..) altså indenfor de genre du har arbejdet med i den daglige undervisning.. Så skal du kunne hive de væsentlige dele ud fra disse stykker og forklare det mundtligt. Til sidst kan du evt, komme med karakteristiske træk for den genre du har trukket.

 

Håber det hjalp lidt :).. Jo og karakteren bliver givet på baggrund af disse tre dele og ikke individuelt, da man mener at man ikke bare kan være tæske god til at spille/synge, men også skal vise, at man har lært noget i timerne.


Skriv et svar til: Musik A - eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.