Engelsk

tekst

12. juni 2012 af 123434 (Slettet)

Har skrevet en smule. Nogen, der kan se eventuelle fejl.

Murder of civilians in Syria
Since last year, there have been killed over 10.000 people in Syria. The massacre, which is going on right now, could might develop to a civil war. The UN are very concerned about the situation in Syria, but Russia and China are pleased with the situation in Syria. Many innocent children and women have been killed during the massacre without taking part in the fights. The UN have send observers, but  cannot intervene in the country because of the Russians and the Chinese will not give their acceptance.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. juni 2012 af kdanmark (Slettet)

Det er højst sandsynligt en oversættelsestekst, hvor du skal oversætte så præcist som muligt. Vi skal have den danske tekst du skal oversætte, ellers famler vi i blinde!

 

Murder of civilians in Syria

Since last year, over 10.000 people in Syria have been killed.

The massacre, which is going on right now, could/might  develop into a civil war. Hvad står der i din tekst du skal oversætte? could = kunne, might = muligvis, may = muligvis (mere sikkert end might).

The UN are very concerned about the situation in Syria, but Russia and China are pleased with the situation in Syria. Ikke grammatisk forkert, men gentagelsen svir i øjnene.

Many innocent children and women have been killed during the massacre without taking part in the fights.

The UN have sent observers, but they(hvem? UN eller observatørerne) cannot intervene in the country?? because the Russians and the Chinese will not give their acceptance.

---

Vi skal se den danske tekst.


Svar #2
12. juni 2012 af 123434 (Slettet)

Den danske tekst.

Mord på civile i Syrien

Siden sidste år er over 10.000 person blevet drabt i Syrien. Massakren, der foregår lige nu, kan udvikle sig til en borgerkrig. FN bekymrer sig om situationen i Syrien, men Kina og Rusland er tilfreds med situationen. Mange uskyldig børn og kvinder er blevet drabt uden at deltaget i kampene. FN har sendt observatører, men kan ikke gå ind i landet, fordi russerne og kineserne ikke vil give accept.


Brugbart svar (2)

Svar #3
13. juni 2012 af kdanmark (Slettet)

The massacre, which is going on right now, may develop into a civil war.

The UN are very concerned about the situation in Syria, however Russia and China are pleased with it. 

The UN have sent observers but they cannot intervene because the Russians and the Chinese will not give their permittance.

 

 


Skriv et svar til: tekst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.