Andre fag

Bar med (lavt) musik

15. juli 2012 af Kulka (Slettet)

Hej alle

Jeg har haft tinnitus i et par år nu, og med tiden er mine ører blevet mere og mere følsomme over for lyd. Dog er det træls socialmæssigt at jeg ikke kan komme ud og feste nogle steder pga. dem. Derfor ville jeg høre, om folk kendte steder her i Århus, hvor der er bar med knap så højt musik, som jeg kan tage til med mine veninder? 

På forhånd tak.

 

PS: Jeg ved godt, det er en studiehjemmeside, men der er trods alt ferie, og mange herinde er også herfra, så jeg håber da, at i vil hjælpe :)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. juli 2012 af SuneChr

Ifølge din profil er du 11 år og skal vel så ikke gå på bar i Århus' natteliv?


Svar #2
15. juli 2012 af Kulka (Slettet)

Jeg er næppe 11 år. Dog føler jeg heller ikke, at jeg skal være forpligtiget til at opgive mine info på denne side udenvidere derfor blev det bare en tilfældig aldersangivelse.

Som en der er i 20'erne føler jeg helt klart, at det er OK at tage på bar :)  

Can we stick to the topic now? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. juli 2012 af K92H (Slettet)

Kender ikke rigtig til nogen barer i Århus desværre, men iflg. min erfaring, så spiller de fleste værtshuse ikke særlig høj musik, fordi det jo mere er et sted man sætter sig ned og får en sludder over en øl ;)


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. juli 2012 af emul0c

Hvad med at få støbt et par ørepropper til at tage den høje musik? Det har en af mine kammerater fået gjort, da han engang fik høreskade på en natklub. Så har han dem bare altid med i sit nøglebundt og tager dem i, hvis han skal ind et sted hvor der spilles høj musik.


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. juli 2012 af peter lind

#4 Det har jo den store ulempe, at så kan man ikke tale sammen med sine venner, veninder.


Brugbart svar (3)

Svar #6
17. juli 2012 af emul0c

#5

Nej bestemt ikke - der er sket virkelig meget på den front. Støbte ørepropper lukker de fleste høje lyde ude, men er meget modtagelige over for almindelig samtale mv. Det betyder altså at man kan være i et rum med høj musik, hvor man (selvfølgelig) kan høre musikken, men man samtidig også kan høre samtaler - super smart :-)


Svar #7
17. juli 2012 af Kulka (Slettet)

#6 jeg har faktisk ledt efter ørepropper, men jeg tror desværre ikke de kan klare alt den høje musik. Men hvis du kender en type eller noget, må du endelig sige til :-) 

Jeg bruger meget ørepropper nu, men det er bare træls at se dum ud til fester, selvom man gerne vil beskytte sig selv jo. 


Brugbart svar (2)

Svar #8
17. juli 2012 af emul0c

#7

Jeg kan ikke huske mærket - men min kammerat er super glad for dem, han har ikke haft problemer lige siden han fik dem. Og de er i øvrigt så små at de ikke kan ses :-)
Prøv at søge på google efter "støbte ørepropper" eller lign.; tror ikke de koster så meget igen.


Brugbart svar (2)

Svar #9
17. juli 2012 af emul0c

Se f.eks.

http://www.hoerevaern.dk/formstoebte_hoerevaern.html


Brugbart svar (2)

Svar #10
22. juli 2012 af rakijovic

#5,

Spørgeren kan med fordel tage ørepropper i; man kan jo i forvejen ikke tale med hinanden på diskodaskosteder, med mindre man altså ens samtalepartner og en selv begge har sergentstemmer. :D (Eller man er kommet decideret for at knalde første bedste, og så kan det være lidt lige meget hvor meningsfyldt samtalen er og hvor meget man egentligt hører af den...)

Noget helt andet er at mange diskodaskosteders DJ's (eller hvem der nu styrer luftsirenerne...) burde have genopfrisket deres kursus i lydteknik (hvis de da overhovedet har taget et til at starte med). Man kan sagtens fifle lidt med dynamikken i lyden således at man holder dB-niveauet nede, samtidig som lyden lyder højere og "vidtrækkende" end den rent faktisk er.

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Svar #11
22. juli 2012 af Kulka (Slettet)

#9 tusinde mange tak for hjælpen :) Jeg troede slet ikke, der var sådan noget, og jeg har længe ønsket det. Jeg har kontaktet Skejby hospital, så jeg håber at høre fra dem og se, om de evt. kan lave et par til mig :) Mange mange mange tak :)

 


Skriv et svar til: Bar med (lavt) musik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.