Studér i udlandet

Nordic Study Abroad Conference

05. september 2012 af London12345 (Slettet)

Hej alle!

Jeg tillader mig lige at lave noget skandaløs markedsføring for et non-profit studieprojekt som jeg håber er til gavn for nogle af dem der gerne vil til udlandet (moderator, hvis dette ikke er OK, sletter du bare min post!).

Nordic Study Abroad Conference er skabt af studerende, for studerende, og er et ambitøst forsøg på at lokke nogle af verdens bedste universiteter til Danmark. Konferencen finder sted d. 22 september i PwC's kontor i København, og konferencen er stadig åben for tilmeldinger!

I år flyver professorer, admissions officers og flere fra universiteter som Cambridge, Brown, Georgetown, NYU Abu Dhabi mm. til København i forbindelse med NSAC. Udover det kommer nuværende og tidligere studerende fra universiteter som LSE, Cambridge, Oxford, Columbia, Tsinghua og flere som er klar på at give råd, tips og tricks. 

Tilmeldingsfrist er d. 7 september - og man kan melde sig til på vores hjemmeside, www.nordic-sac.com.

Glæder mig til at se jer til NSAC!

Nicholas


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. september 2012 af Stygotius

"Nordic Study Abroad Conference "    og "NSAC "      .............o ho-ho-hoo,  det er da nogle made, made smarte navne. Så kan man da rigtig se at nogen engang er faldet over et engelsk ord., WOW !!


Svar #2
08. september 2012 af London12345 (Slettet)

Vores målgruppe er både Danmark, Norge og Sverige, og vi har derfor valgt at bruge engelsk som det overordnede sprog til konferencen. Udover det tror jeg der er større chance for at hive Ivy League til Skandinavien med et navn som Nordic Study Abroad Conference, end et navn som "Nordisk konference for studier i udlandet" eller lignende.

PS - det er folk som dig der virkelig gør, at jeg er glad for at bo i London. Tak for at minde mig om det

PPS - jeg kan se du også har været inde og lege arrogant på andre posts (posts er et engelsk ord for beskeder, hvis du vil have den oversat): https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1228466. Lad mig forklare. For at komme ind på et universitet i udlandet, kan man ikke søge gennem "Den Koordinerede Tilmelding". I UK (kort for United Kingdom, det er det samme som Storbrittanien), skal man skrive et "Personal Statement", som en del af sin ansøgning. To store ord, jeg ved det godt. Det er en kort stil man skal skrive, hvori man beskriver hvorfor man gerne vil læse en specifik uddannelse, og hvorfor universitetet burde optage lige netop dig.

Håber det hjalp. Du siger bare til, hvis der er andet jeg skal skære ud i pap.


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. september 2012 af Stygotius

Du mener nok "Storbritannien".

Ja, jo, -de der ikke rigtig kan udtrykke sig på deres eget sprog med deres begrænsede ordforråd, må jo ty til et fremmed sprog som de lige har snuset til og kan udtrykke sig gebrokkent på. Vi andre skal nok prøve at forstå staklerne i deres sproglige fastelavnskostume.

Det er i virkeligheden synd for dem at de ikke selv kan se hvordan de gør sig til grin for andre og tror at det er flovt at bruge deres modersmål..


Skriv et svar til: Nordic Study Abroad Conference

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.