Studér i udlandet

udvekslingsår

16. september 2012 af sandski (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg overvejer rigtig meget at tage på udvekslingsår til USA, og jeg overvejer, at rejse med EF, men vil gerne bare lige høre om der nogle der har prøvet at rejse med dem, og hvad de synes? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2012 af Antobo (Slettet)

Jeg har selv været på udveksling et år til Argentina. Men det var med Rotary, så hvis du ønsker at høre mere om det, så må du jo bare sige til! Jeg har i hvert fald haft en god oplevelse med dem! Det bedste år af mit liv - uden tvivl! :)

Mvh. 
Anne Boisen


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. oktober 2012 af IsabellaFF

Jeg skal til USA i 2013, og havde planlagt at rejse med EF - den plan ændrede jeg da jeg lige pludselig fik en rigtig dårlig mavefornemmelse omkring dem da der var nogle ting de havde undladt at fortælle til interviewet, i brochuren og på deres hjemmeside, bl.a. at man ikke kunne foretage regionsvalg hvis man havde under 7 i ét eller flere fag - og så blev jeg i tvivl om om der mon var flere ting de havde løjet om. :) Husk at EF er de dyreste, bl.a. på grund af alle deres telefonsælgere, deres brochurere de sender ud osv. 

 

Tjek MyEducation - jeg har lige været til interview med dem og venter på svar om optagelse. :) De er rigtige søde, meget billigere og så er de ÆRLIGE, hvilket er vigtigt når du ligger det bedste år af dit liv i deres hænder. :) 

 

Men ellers er mit råd at du søger om uforpligtende interviews hos en masse og ser dem an hvem du føler dig mest tryg ved :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. november 2012 af LaCuija (Slettet)

Et udvekslingsår er en kæmpestor oplevelse og et supergodt initiativ. Jeg tog selv til Mexico efter 2.g (skoletræthed, last chance osv. ;)) og jeg har kun haft gavn af det. Som ALU'er (andre lande end USA) kan jeg kun anbefale sig at tage til et land, hvor de snakker et sprog du ikke kender. Du bliver så meget mere selvstændig af at skulle starte på den måde. Der hvor jeg kom hen forstod ingen engelsk, og jeg kunne ikke spansk, så det var mig en stor udfordring de første tre måneder, men hvor er det en god følelse, når man begynder at forstå hvad folk siger til dig!

Jeg rejste selv med YFU, og kan stærk anbefale YFU Danmark. Hvis du vil til Mexico ville jeg dog rejse med AFS eller lignende. Gør dig selv en tjeneste og lad være med at vælge USA! :) Det er så let at komme til og du kender på sin vis allerede kulturen. Hvis jeg skulle vælge om ville jeg vælge Japan, Kina eller Colombia i dag. :) Noget med en hel anderledes verden.


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. december 2012 af mathilde499 (Slettet)

Hej! Jeg er selv lige kommet hjem i sommer fra et udvekslingsår i USA. Jeg rejste med Interstudies, men dem kan jeg IKKE anbefale. Mens jeg var i USA fik de også frataget sig godkendelsen fra staten.

Men et år i udlandet vil vrikelig modne dig og give dig en forståelse for en anden kultur og din egen! Det er helt klart det værd.

Skulle jeg vælge organisation nu, så havde jeg nok valgt Rotary. Det er vidst dem der er klart billigst, da det vidst er frivillige der gør arbejdet. De gør det ikke bare for at få penge, som mange andre organisationer. Det virker også som om at de gør mere for deres elever.

Hilsen Mathilde :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2018 af Planteelsker

Hej Anne Boisen 

Jeg er blevet valgt som Rotary exchange student til året 19/20. Jeg overvejer meget selv at vælge Argentina. Har du Facebook eller Instagram, så jeg kan spørge dig om nogle ting?

Mvh Celina 


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. september 2018 af Antobo (Slettet)

Hej Celina
Tilykke med det! Og ja - det kan du tro! Det er ved at være lidt tid siden nu, men du er mere end velkommen til at spørge, og så håber jeg, jeg kan være behjælpelig med noget :-) Jeg hedder Anne Tobberup Boisen på facebook, så du kan bare smide en besked :-) 

Mvh. Anne


Skriv et svar til: udvekslingsår

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.