IT

Dreje aflangcirkle i Grahp

27. september 2012 af zuko1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har et lille probelm, i Grahp.
jeg har en cirkel der hedder 19.8769cos(t)+5   6.1937sin(t) den vil jeg gerne dreje 45 grader. Hvordan skriver man det i Grahp? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ellipsen

          [x(t) , y(t)] = [a·cos(t) , b·sin(t)]

drejet 45º

          [x1(t) , y1(t)] = (√2)/2 · [a·cos(t) + b·sin(t) , -a·cos(t) + b·sin(t)]


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. september 2012 af mathon

#1


Ellipsen

          [x(t) , y(t)] = [a·cos(t) , b·sin(t)]

drejet 45º

          [x1(t) , y1(t)] = (√2)/2 · [a·cos(t) - b·sin(t) , a·cos(t) + b·sin(t)]


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er jo altid spørgsmålet, om man drejer med eller mod uret.

#1 er drejet med uret, #2 er drejet mod uret.


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. september 2012 af mathon

 

                45º er vel +45º    (men er i øvrigt ikke oplyst)


Brugbart svar (1)

Svar #5
27. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

    Det er da helt korrekt.


Svar #6
27. september 2012 af zuko1 (Slettet)

Mange tak, ser lige måjeg kan få det til at funger :P


Brugbart svar (1)

Svar #7
27. september 2012 af mathon

se


Skriv et svar til: Dreje aflangcirkle i Grahp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.