Det internationale område (DIO)

Finanskrisen

10. oktober 2012 af Princekiks (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder og skal til at skrive DIO, og min emne er Finanskrisen. Men jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive om..
nogen som var en forslag, til en problemstilling eller noget, eller en opgave man kan få inspiration fra?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2012 af 1mitstudie (Slettet)

ja da

1. studiet af penge pumpen mellem USA og Kina. der set fra min vinkel var den afgørende faktor i at den amerikanske financekrise blev så omfattende og at det medførte at koncekvenserne af den uholdbare prakcis i den amerikanske banksektor ikke blev opdaget i tide pga, stort indflow af pengemidler fra kina.

Eller

2. konsekvensen af indførelsen af den ømu´en

hvor i allefald borgerlige modstander i stort set alle lande lige netop precis påpeget og forud sagde den situation som Ømu´en står i idag.

min egen overbevisning var at det også var forudset af mange af tilhængerne, men at de tog de selv samme koncekvenserne af indførlsen af denne ukomplete konstruktion som den eneste mulighed for at etablere ØMUén og det var prisen for indførelse af den, velvidende at når situationen så var opstået var prisen for at demontere ØMUén langt størere end at understøtten dens forsatte eksistens, samt at dette netop kunne blive en løftestang for de "forfærtelige" unions planer der er derres entlige endemål.

Således ser man nu traktater og aftaler indført på baggrund af desperation, som unions tilhængerne længe har ønsket indført, men de kun har kunne se i derres vildeste våde drømme!


Skriv et svar til: Finanskrisen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.