Engelsk

Oversæt "aka"

21. september 2005 af Græskar (Slettet)
Hvordan oversættet man "aka" (also known as) til dansk?
Jeg tænker på en forkortelse i stil med aka, ikke "også kendt som".

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

Alias.

Svar #2
21. september 2005 af Græskar (Slettet)

Tak.
Kan jeg godt sige:

"TINGEN alias Mona..."

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2005 af HundeHovedet (Slettet)

... alias? Mm, lidt frit, prøv at tage ordene en for en

Also = Også
Known = kendt
as = som..

Så får vi altså også kendt som, hvilket er langt bedre, synes jeg :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2005 af Therackoo (Slettet)

http://www.google.dk/search?hl=da&q=define%3Aaka&meta=

:D

Skriv et svar til: Oversæt "aka"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.