Musik

f (x),

06. februar 2013 af avengers (Slettet)

et spørgsmål

 

hvordan findes differentialkvotient,en af

g (x) = 7 * √x + (1/x),

 


Svar #1
06. februar 2013 af avengers (Slettet)

er 7 konstan,t,


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

7 er en konstant der er ganget med √x . Det er helt samme fremgangsmåde, som i de øvrige opgaver du har haft af denne type.

g(x) = 7·√x + (1/x) = 7·x1/2 + x-1 .

Benyt den generelle formel

(a·xn)' = a·n·xn-1 ,

som du er blevet henvist til tidligere.

Prøv at ramme "Matematik" forumet næste gang.


Svar #3
06. februar 2013 af avengers (Slettet)

jeg vil gerne have det på det rene,

via. den løsning jeg har fået tildelt, kan jeg finde differentialkvotienten,

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, formlen benyttes på hvert led i funktionen.


Skriv et svar til: f (x),

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.