Eksamensforberedelse

Afgangsprøverne

25. april 2013 af brandy112 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej allesammen. Idag fik jeg dårlige nyheder. Min klasse skal op til skriftlig engelsk,og mundtlig matematik.
De er ikke lige de fag, som jeg er bedst til. Så kan i give mig nogle gode råd om, hvordan og hvad jeg skal forberede mig til.
Håber i kan hjælpe mig, da jeg er virkelig trist over det.

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2013 af kapper1764 (Slettet)

Til skriftlig engelsk bliver du noedt til at finde en bog paa biblioteket omkring engelsk grammatik...
Til matematik skal du, hvis du har den, laere meget af matematik haandbogen udenad, hvis du kan.... og hvis din skole abonnerer paa emat.dk, så prøv at laer saa meget som overhovedet udenad om, hvordan man udregner tingene....

Haaber det hjalp :-)

Mvh. Kasper :-)

Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2013 af IsabellaFF

Ved skriftlig engelsk er det bedste du kan gøre nok at øve grammatik og/eller prøve at lave nogle gamle sæt. Jeg ved ikke om du allerede ved det, men engelsk skriftlig består af en lytte, læse og sprogbrugsdel, hvor du i sprogbrugsdelen udover at skulle lave nogle grammatiske opgaver, også skal skrive en stil på ca. 350-400 ord, tror jeg nok det er.

Ved lyttedelen skal du bare lytte MEGET godt efter, bare tre sekunders uopmærksomhed kan resultere i flere forkerte svar, så der handler det virkelig om at have tungen lige i munden. De vil altid prøve at få dig til at tro at svaret er noget andet end det virkelig er, da svarmulighederne er lidt kringlede - hvis der står noget i en svarmulighed som de IKKE har sagt, så er det IKKE den rigtige - det hele skal være rigtigt, de skriver det bare på en anden måde end de har sagt det. Altså: Hvis de siger "The sky was blue" og der er en svarmulighed der hedder "The sky was blue, and the house was green" er det ikke den - hvis du forstår. 

 

Ellers kan du bruge lidt tid på at læse nogle engelske bøger/noveller og hvis det virkelig er slemt, kan du også se nogle engelske/amerikanske tv-serier. Efter at have set 4 sæsoner af Gossip Girl i træk, er mit engelske i hvert fald bedre - men det hjælper dig så kun lidt i stilen. 

 

På sproglinks.dk kan du øve grammatik, og der får du at vide om det du svarer er rigtigt.


Svar #3
26. april 2013 af brandy112 (Slettet)

Vi har haft terminsprøver hvor vi har øvet skr. engelsk, og den sværeste del var helt klart det med lytteøvelsen. Jeg synes bare det er virkelig svært at følge med. Det er svært at vide hvilket spørgsmål man er nået til :(

Skriv et svar til: Afgangsprøverne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.