Andre fag

Omskriv til blandet tal

08. maj 2013 af JBiebs (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hvordan omskriver man 2,5 til blandet tal?
Jeg går i 6 så kan du forklare mig det lettere :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2013 af mathon


                        2,5 = 2 + 0,5 = 2 + 5/10 = 2 + 1/2 = 21/2


Skriv et svar til: Omskriv til blandet tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.