Eksamensforberedelse

Hjælllllp eksamen

16. maj 2013 af Aia97 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Andengradsligning
Hvis D=0 så er der en muligheden er muligheden
-b/2a
Er det rigtigt Svaaar PLEASEEEE det haster

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja, hvis d = 0 er der kun den ene rod x = -b/(2a)

Skriv et svar til: Hjælllllp eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.