Studievalg og videregående studie

hf?

12. juni 2013 af cn123 (Slettet)

Halløj!! 

Som I kan se i overskriften, så handler dette indlæg altså om HF, da jeg vil få opklaret noget, jeg har siddet og tænkt over.

Det jeg egentlig undrer mig over er, om man egentlig godt kan både få: engelsk A - Matematik B - 2. fremmedsprog B på HF?? - eller bliver man simpelthen nødt til at supplere efter HF? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2013 af 123434

Du kan sagtens få de fag på hf. Hvis du skal have alle de valgfag, skal du bruge lidt mere end rimelig tid på skolen. En hf består af 2-4 valgfag alt efter niveauer. Det afhænger selvfølgelig også af skolen om de tilbyder forskellige fag. Små skoler har svære ved at tilbyde forskellige fag. Hvad vil du gerne læse eftersom, at du vil tage de fag.


Svar #2
12. juni 2013 af cn123 (Slettet)

tak for svaret :-)

Nu ved jeg ikke, hvor du går henne, men ved du om, det er svært at klare sig godt på HF? altså at klare sig godt til eksamenerne med en god karakter?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2013 af tomse8909 (Slettet)

Hvis det ikke kan lade sig gøre at få alle dine fag(Engelsk A og mat B kan du tage uanset hvad) kan du supplere med GSK i sommerferien, efter du har bestået. Alternativt kan du tage HF enkeltfag om aften, imens du er i gang med den 2 årige.

Med hensyn til sværhedsgrad er HF en del nemmere end de andre gymnasiale uddanelser(kun et A fag påkrævet).


Skriv et svar til: hf?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.