Samfundsfag

Problemformulering i samfundsfag - hjælp!

17. juni 2013 af sofie96 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle.

Jeg kunne godt bruge en hjælpende hånd til min problemformulering i samfundsdag. Jeg går i 1.g og skal til årsprøve i mundtlig samfundsfag imorgen. Vi har 24 timers forberedelse og jeg har trukket emnet "Kultur" hvor der medfølger 5 bilag. Jeg har prøvet at udarbejde en problemformulering, men det har været ret svært da det er en af de første gange jeg gør dette.

Er der nogle der ville være venlige at give lidt respons på min nedenstående problemformulering, det ville være en stor hjælp! På forhånd tak :-)

 

Problemformulering

Den danske nation generaliserer og fordømmer indvandrer på baggrund af udseende og religion i stedet for det enkelte individs kompetencer, hvad skyldes dette og hvorfor kendetegnes vi danskere som lukkede udadtil over for det ukendte?

- Jeg vil først redegøre for de forskellige udleverede bilag. Derefter vil jeg på baggrund af ”Indvandredrenge kontrolleres af deres familier” redegøre for den muslimske families opbygning og derefter opridse baggrunden for mislykket integration i Danmark.

- Jeg vil ud fra ”Tørklæde forhindrer arbejdstilladelser” analysere hvordan det kan være at vi danskere ofte generaliserer og fordømmer indvandrer på grund af udseende og religion.

- Jeg vil vurdere hvordan og hvad der skal til for at integrationen kan øges i en positiv retning. Derudover vil jeg diskutere hvorfor nye indvandrere foretrækker at bosætte sig i hovedstaden.


Skriv et svar til: Problemformulering i samfundsfag - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.