Eksamensforberedelse

berettermodellen

17. juni 2013 af sille1709 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har sagt at man i musikvideoen, "Kommer aldrig igen" - af Niarn, godt kan sætte den ind i berettermodellen og har gjort det som følgende;

Anslaget er fra starten, da man ser babybillederne og han går ud af hoveddøren til han går forbi Niarn.

Præsentationen kommer fra Niarn starter med at rappe og vi får drengens baggrund af vide, til Niarn synger at man kalder ham blind og han samtidig får tyret en papirs kugle i nakken.

Uddybningen kommer derefter hvor man rigtigt ser han har det svært i klassen og Niarn synger at han ryger, er aggressiv og vil leve et rakkerliv.

PONR er da man hører han begynder at hænge ud med dem der sælger E og man ser ham købe noget og indtil omkvædet for første gang er færdigt.

Konfliktoptrapningen sker da man starter 2. vers og hører at han ikke vil have noget hjælp samtidig med at man ser at han også er gået i mod hans forældre – altså er ved at være virkelig langt ude. Det kører indtil Niarn starter på 3. vers og man imens har set ham slå en ned med en flaske og brænde en bil af.

Klimaks sker da man ser ham stå i spejlet og kigge – man er spændt på at se hvad han nu vil gøre og klimaks varer indtil man ser at den lille dreng forvandles til Niarn

Udtoningen starter herefter da man så hører at Niarn er på vej ud af det og frem i livet (Hey jeg lader det ligge, for du ved jo godt der kun er én vej frem, ikk'?) og man som sagt ser ham sidde ved med sin dj pult.

Er der en sød sjæl der kan fortælle mig om der er en "bedre" måde at sætte den ind i berettermodellen på, eller er i forholdsvis enige? Hvis der er noget i mener skal rettes så skriv(!), vil gerne have så manges syn på videoen som muligt :)

Link til sangen: http://www.youtube.com/watch?v=xD3EPgrHM9k


Skriv et svar til: berettermodellen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.