Studievalg og videregående studie

Psykologi på Københavns Universitet

25. juni 2013 af fionasadolin (Slettet)

Hej alle

Jeg er lige blevet student og mit spørsgmål foreligger nu om mit gennemsnit på 9,3 kan give mig mulighed for at komme ind på psykologi-uddannelsen på Københavns Universitet? Jeg kan se at mit gennemsnit ligger under adgangskvoten, men har jeg stadig en chance? Jeg har haft psykologi på c-niveau i 3.g., hvilket gav mig stor interesse for selve faget - er dette noget der kan give mig chance for at komme ind på kvote 2? 

 

Mvh Fiona 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. juni 2013 af Dulugtergrimt

Sidste spørgsmål først: Nej, det er bestemt ikke noget du skal satse på sætter dig foran de andre kvote 2-ansøgere.

Hvor kender du adgangskvotienten for i år fra? Adgangskvotienten er en dynamisk størrelse, der ændrer sig fra år til år. Når det så er sagt, så er din absolut bedste chance at finde på Aalborg Universitet. Jeg ser det som meget usandsynligt, at kvotienten på KU falder til 10,0 (som er dit snit med hurtig-start bonus)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. juni 2013 af Seraya

Dem, der kommer ind på kvote 2 på KU, er uddannede sygeplejersker, der har arbejdet i psykiatrien mm. 

Du har en chance på AU, SDU og AAU - tror desværre ikke, der er chance på KU. Uanset er det vigtigste altså at komme ind på sit drømmestudium - ikke location!


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. juni 2013 af dannysannem

Hvis jeg var dig Fiona, så ville jeg forsøge at brede paletten af muligheder ud og finde ud af hvad der er vigtigst for dig. Er det navnet på uddannelsen? er det hvor du skal læse det/location? eller er det uddannelsens indhold? er det måden man studerer på på den enkelte uddannelse? findes der andre uddannelser, hvor du kan arbejde med det du interesserer dig for, men hvor det er nemmere at komme ind?

Giv dig god tid til at vælge. Undersøg mulighederne. Mærk efter om det føles rigtigt.


Skriv et svar til: Psykologi på Københavns Universitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.