Studievalg og videregående studie

Sociologi, Jura, Statskundskab på KU

28. juli 2013 af denis123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg søgte ind på disse 3 linjer, på KU d. 5 juli.

Men de forskellige uddannelser havde kvotienter på (sorteret efter prioritet)

KU (sociologi) = 10,3 (2012)

KU (jura) = 8,8 (2012)

KU (statskundskab) = 10,6 (2012)

Jeg fik et snit på 7,6, og ja det var kvote 1 jeg søgte ind på.

 

Jeg gætter selv på at jeg har en chance på ≈ 0% for at komme ind på nogle af de 3, og som 4. prioritet har jeg Intl. samf. bachelor på RUC.

Men jeg vil virkeligt meget ind på KU (sociologi eller jura), så nu spørger jeg jer:

Bør jeg tage RUC NU (hvis jeg bliver optaget), eller er der gode måder at forberede sig til kvote 2 i 2014?

Jeg bor desuden i Malmø, så jeg har mulighed for högskoler her hvis jeg afviser eller bliver afvist fra RUC.

Tak for jeres tid :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. juli 2013 af Snavne (Slettet)

Har du overvejet Sociologi på AAU - Ålborg Universitet hvor alle blev optaget sidste år?


Svar #2
30. juli 2013 af denis123 (Slettet)

Ja men frygter at distancen kommer til at gøre det hele umuligt, da jeg bor i Malmø og ikke har penge til at flytte ud


Skriv et svar til: Sociologi, Jura, Statskundskab på KU

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.