Studievalg og videregående studie

Jura

02. august 2013 af Martin11000 (Slettet)

Hej alle sammen. Jeg er blevet optaget på jurastudiet på SDU, så jeg ville høre om der er nogle der ligger inde med nogle gode noter til studiet? :)

 

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Noter er noget, du selv udarbejder løbende ved at følge forelæsninger og ved gennemgang af relevante bøger. Det er helt individuelt, hvad man har behov for at medtage i sine noter, og andres noter fra tidligere år er ikke nødvendigvis relevante eller meningsfulde for dit studieforløb.


Svar #2
02. august 2013 af Martin11000 (Slettet)

Jeg kommer selvfølgelig til at udarbejde mine egne noter, men det betyder ikke at det ikke er godt med nogle andre. Som du selv skriver, så er det individuelt hvad man har brug for. Derfor er det godt med en blandet variant for mit vedkommende. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. august 2013 af Roman Garcia

Jeg har en del noter liggende. Det er dog muligt at købe kompendier til de fleste fag på jura, så det vil jeg foreslå, at du gør, hvis du vil have nogle noter. Jeg har selv købt et par kompendier, men synes ikke, at de har været særlig gode. Derfor har jeg udarbejdet mine egne noter, hvilket jeg har fået rigtig meget ud af. Det tager selvfølgelig længere tid, men man lærer rigtig meget af det. Noterne er også bare et sammenkog af de juridiske rammer, og det er jo forståelsen, der ofte er besværlig, og den får man ofte ved at udarbejde egne noter, så det vil jeg foreslå, at du gør. Men hvis du skal hente inspiration til noter, så er kompendierne et godt sted at begynde.


Skriv et svar til: Jura

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.