Studievalg og videregående studie

Har fortrudt!

19. august 2013 af Okayokaydu (Slettet)

Jeg står i et kæmpe dilemma, og håber I har nogle gode råd. Jeg afsluttede 1.g i sommers og flyttede så skole her til starten af 2.g. Det gjorde jeg, fordi at klassen som helhed ikke fungerede så godt. Vi var nogle stykker der var enige om det, og derfor besluttede jeg mig også for at sige det, da jeg flyttede skole. Folk var meget forstående, da jeg skrev, at jeg flyttede fordi jeg ikke synes klassen fungerede helt så godt som den burde. 
Nu er jeg så startede i min nye klasse, og jeg har det virkelig dårligt. Lærerne er slet ikke lige så gode som på min gamle skole og især mine studieretningsfag har jeg mistet interessen for. Jeg fortryder inderligt, at jeg flyttede, for jeg havde dog nogle venner i den gamle klasse. Jeg vil selvfølgelig give det nye mere tid, men der må jo heller ikke gå for lang tid, hvis jeg gerne vil tilbage. Flere fra min gamle klasse har skrevet, at de gerne vil have mig tilbage. Det jeg har allermest lyst til er bare at vende tilbagge, men synes I det ville være mærkeligt eller pinligt for mig at vende tilbage, når jeg er kommet med den begrundelse for skiftet, som jeg har? Hvis I kun har noget negativt at sige vil jeg helst slippe for at høre det. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

Nej, overhovedet ikke. Hvorfor vil du lade være med at skifte gymnasium, fordi du synes, det er pinligt? Jeg synes, at hvis du har lyst til det, og føler at, du kommer til at lære mere ved at skifte, så GØR DET :-)


Svar #2
19. august 2013 af Okayokaydu (Slettet)

Tak! Det er bare når jeg har sagt, at jeg ikke synes klassen fungerede helt så godt om det så ville være for mærkeligt, at komme tilbage. Om de lidt vil miste respekten for mig. :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

Om et par måneder har de helt sikkert glemt det igen også føles det bare som om at du har været der altid, så bare rolig :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. august 2013 af mathilde499 (Slettet)

Hej!

Jeg har selv haft det lidt på samme måde! Efter grundforløbet skiftede jeg nemlig studieretning - men blev på den samme skole. Det var næsten de samme fag på den nye linje på nær at jeg "slap" for mediefag og fik spank A i stedet.

De første par måneder i min nye klasse følte jeg slet ikke at jeg passede ind i klassen. Der var ingen som jeg rigtig klingede med. Men jeg gav det en chance, og nu har jeg det godt i min nye klasse! Så er glad for at jeg blev! Selvom jeg virkelig ikke kunne se mig selv i klassen. Var (fysisk) syg i en længere periode og tror at det skyldtes at jeg ikke følte at jeg passede ind i den nye klasse.

Hvor lang tid har du været i din nye klasse?

Jeg synes dog ikke at det er underligt, hvis du vælger at skifte tilbage til din gamle klasse - det er forståeligt ;) Men husk at den ikke fungerede.

Jeg valgte så at tage spansk, og har haft hvad der svarer til et år nu, og kan stort set INTET. Dårlige lærere er overalt.

Men håber at du finder ud af det! Stil endelig spørgsmål!

Med venlig hilsen
 

Mathilde :)

 


Skriv et svar til: Har fortrudt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.