Andre fag

1g, 2g, 3g

25. august 2013 af brandy112 (Slettet)
Hej allesammen. Jeg lige et spørgsmål som jeg håber, at i kan svare på. Jeg har hørt at 1g og 2g ikke betyder så meget. Altså det er ligemeget om man klarer sig godt eller dårligt. Det der betyder mest er 3g. Der skal man tage skolen seriøst. Er det sandt ? Kan man nøjes med at fjolle rundt i 1- og 2g og bare tage det seriøst i 3g ? Tak på forhånd.

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2013 af 123434

Du skal gøre en indsats alle årene lige meget hvad og hvilken uddannelse du går på. 

I folkeskolen er 9.klasse det vigtigste skoleår, mon ikke også 3.g på gymnasiet er det. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. august 2013 af LarsJensen0 (Slettet)

Du bliver nød til at tage alle tre år seriøst. Hvis du slapper for meget af, så har du ikke grundlag for at bygge videre på så du faktisk kan lære noget af Mat A. Nogle fag afsluttes også i 1g og 2g. For mange 2'taller i dem og dit snit bliver dårligt. Det var vel ikke meningen?

Hvis ikke du har tænkt dig at lære noget i gymnasiet, så lad være med at melde dig ind.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2013 af MaibritG

Skal man prioriterer på gymnasiet, så har man fokus på de afsluttende fag. Groft skitseret er det C-fag i 1.G, B-fag i 2.g og A-fag i 3.G. Derudover er der nogle fag, der tæller mere i gennemsnittet, f.eks. SRP (studieretningsprojekt).

Naturligvis kan du fjolle alt det du vil, men det kan potentielt sætte nogle begrænsninger senere hen i dit valg af uddannelse. Det er trods alt sjovere at kunne vælge 90-100 pct. af alle videregående uddannelser end 20 pct. af dem pga. et lavt gennemsnit.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2013 af SuneChr

# 2

Sidste linje:

Bedre og klart, kan det næppe siges.


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2013 af mangajoes (Slettet)

Jeg kan forsikre dig om at den der har fortalt dig at du kan fjolle rundt i 1.g og 2.g ikke får/har et særlig pænt eksamensbevis. I 3.g bygger du jo videre på hvad du har lært i 1.g og 2.g. kan du nå at lære tre års stof på et enkelt år? Nej, vel? Desuden så tæller de fag som du afslutter i 1.g og 2.g også med i dit snit. 


Skriv et svar til: 1g, 2g, 3g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.