Spansk

4 sætninger Dansk > spansk

01. september 2013 af Natasha94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

nogen der kan spotte nogle fejl i sætningerne? På forhånd tak :-)

 

I vores familie har vi altid rejst meget  
- En nuestros de familia hemos estado siempre hemos viajado mucho mucho.

Mine forældre har været i mange lande 
- Mis padres hemos estado en muchos los páíses.
 

Sidste år var de en måned i mexico 
- El año pasado estuvieron un mess en Mexíco
 

Jeg vil gerne besæge argentina fordi alle siger at det er et meget smukt land og alt er billigere end i Europa.  
- Vamos a visitar Argentina porque todos dicen a es en muy guapo país y todos es más baratos de en Europa.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2013 af jbmm (Slettet)

I vores familie har vi altid rejst meget 
- En nuestros de nuestra familia hemos estado siempre hemos viajado mucho mucho.
'vores' er et possessivt pronomen som bøjes i køn og tal efter sit substantiv,
man siger heller ikke på dansk 'i vores af familie'!!!


Mine forældre har været i mange lande
- Mis padres hemos forkert person estado en muchos los  páíses. ('i mange de lande'????)
Hvilken person er 'mis padres'??

 

Sidste år var de en måned i mexico
- El año pasado estuvieron un mess mes en Mexíco
 

Jeg vil gerne besøge argentina fordi alle siger at det er et meget smukt land og alt er billigere end i Europa. 
- Vamos forkert person a visitar Argentina porque todos dicen a que es en un país muy guapo país y todos todo es más baratos de barato que en Europa.
hvilken person er 'jeg'
'vil gerne' = gustar, querer, preferir; ir a = gå at = vil i den nærmeste fremtid

 


Skriv et svar til: 4 sætninger Dansk > spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.