Dansk Historieopgave

DHO tvivl

17. september 2013 af KasperWiiehl (Slettet)

Hej! Jeg sidder her, og jeg er ærlig talt kommet i gang alt for sent med min DHO. Dette skal dog forstås som, at jeg ikke aner, hvad jeg skal skrive om. Vi har perioden 1840-1913, og jeg har da gjort mig tanker omkring meget få emner, men jeg kan ikke rigtig beslutte mig, da jeg ikke rigtig kan finde noget, der sådan virkelig fanger mig, så derfor vil jeg spørge efter nogle forslag, som gerne fanger en, når det læses og som er "nemt" at skrive de 6-8 sider om. :-)
Ved godt, at det er en smagssag hvad der fanger en, men alligevel. 

Et af de emner, jeg har gjort mig tanker om, er fra enevælde til demokrati, men så kommer et andet problem op, og det er problemformuleringen, som jeg ikke aner, hvordan skal lyde. 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2013 af iskander2990

Jeg vil på dig til at skrive om det moderne gennembrud i Danmark, og evt. analysere 2 forskellige tekster fra dengang med udgangspunkt i det ideologi-kritiske analysemodel og den biografiske. Her kan du bl.a. komme ind på hvem Herman Bang var, og hvordan hans skrivemåde (impressionitisk) , og du kan også komme ind på hvorfor det hele lagde sig op til et moderne gennembrud. Har skrevet en DHO angående dette emne, og fik 12.  Har vedhæftet den :-) 

God fornøjelse med opgaven 


Skriv et svar til: DHO tvivl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.