Studievalg og videregående studie

Folkeskolelærer og interkulturel markedskommunikation

17. september 2013 af TheJok3r (Slettet)

Hej derude!

Efter at jeg har fundet ud af min 1. prioritet mht. videregående uddannelse til næste år, er jeg lidt i tvivl om, hvordan jeg skal placere min 2. og 3. prioritet. Det det lidt kommer an på er beskæftigelsesmulighederne inden for de to uddannelser.

Så mit spørgsmål lyder: Hvilken af disse uddannelser giver de bedste jobmuligheder – folkeskolelærer eller interkulturel markedskommunikation?

På forhånd tak

Frederik


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2013 af Kanduhjælpemig (Slettet)

Altså i følge ug.dk er der gode jobmuligheder som folkeskolelærer. Hvis man går ind under aktuelle beskæftigelsesmuligheder, er der rigtig gode jobmuligheder på Sjælland og gode jobmuligheder i resten af landet.

http://www.ug.dk/job/undervisningforskningogvejledning/grundskolearb/laerer_i_folkeskolen.aspx#fold5

Jeg ved ikke med international markedskommunikation, for jeg er ikke sikker på, hvilke jobs den kan føre til. Bare af ren interesse, hvad er så din 1. prioritet? :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. september 2013 af Nilletøz (Slettet)

Ug.dk er vist ret forældet hvad angår jobmulighederne som lærer. I øjeblikket - og de seneste fire-fem år - er det dårligt og kun blevet værre og værre. I år har der været gode muligheder pga. lockouten. Skolerne har i nogle kommuner fået ekstra penge, men de skal bruges i år, ellers ryger de tilbage i kommunekassen. 

Det er ikke til at sige, hvordan det hele ser ud om fire-fem år, når du så ville være færdig med din læreruddannelse. Forhåbentlig bedre. Men i øjeblikket er det umuligt at få job, hvis man ikke allerede har flere års erfaring og et bredt udvalg af linjefag. 

Fra marts til juni søgte jeg ALT, jeg kunne nå indenfor 2½ time med offentlig transport, samt flere skoler rundt omkring i hele landet, og jeg blev kaldt til én samtale. For jeg er nyuddannet uden erfaring fra lærerjobbet. Jeg har været tilkaldevikar, lektiehjælper (også frivilligt), pædagogmedhjælper, eksamensmedhjælper og privatunderviser. Men jeg har ikke haft et job som lærer, og min uddannelse gav mig kun to linjefag*, og det er, hvad jeg taber på. 

*Man kunne maksimalt få tre, og den gang jeg søgte ind, der kunne du få job overalt, om du var læreruddannet eller ej, så valget af linjefag betød intet. Der var mulighederne 'rigtig gode'. 


Skriv et svar til: Folkeskolelærer og interkulturel markedskommunikation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.