IT

Excel ark

26. september 2013 af dirtyherbst (Slettet)

Hej, Jeg googlede lidt rundt og søgte efter en som måske havde haft heldet med sig, i at lave et skema i excel med forudsatte spildevandsstrømme, og så så jeg den her tråd du havde oprettet på studieportalen.. Jeg er selv ved at læse til vvs-installatør, og det ville være fedt hvis du ville dele dit excel-ark. Jeg går udfra at du bare indtaster tallene, og så finder den selv den dimensionsgivende spildevandsstrøm?

Tak på forhånd 

mvh

Rasmus


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2013 af ChristianSchou (Slettet)

Hvad med at du lavede dit eget excel ark. For jeg tror ikke vedkommende der har lavet det såkaldte spillevands excelark giver det ud, eller for den sags skyld ser dette opslag :)


Svar #2
28. september 2013 af dirtyherbst (Slettet)

For det første så spurgte han selv til hjælp med at lave formlerne. For det andet så troede jeg, at jeg skrev direkte til brugeren. For det tredje, bland dig dom udenom :)))))))))))))))))))))))))))))))))


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2013 af ChristianSchou (Slettet)

Inden du nu begynder på at hidse dig op på den måde der! Så kunne du måske skrive til folk at du ikke vil have svar fra andre end ham! Du nævner ikke noget om at han selv har spurgt efter dem... Det her er et offentligt lektieforum hvor alle har mulighed for at svare. Så skal du sende ham en privat besked. Fremover så lad også vær med at sige til folk at de skal blande sig udenom - det virker ekstremt negativt herinde. Specielt hvis man ønsker hjælp!!


Skriv et svar til: Excel ark

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.