Engelsk

Rettelse af korte sætninger...

02. november 2005 af Malfoy (Slettet)
Hej håber der er nogle der gider at rette følgende sætninger:

1) Mor er gået i byen (out)
Mom is out in town.

2) Far havde lavet middagsmad.
Dad had made (middagsmad).

3) Han spurgte, om filmen var begyndt.
He asked, about the film had begun.

4) Har du læst avisen?
Have you read the newspaper?

5) Albert har skrevet en god bog.
Albert had wrote a good book.

6) Han har altid boet i Australien.
He had always lived in Austria.

7) Hjælp! Barnet er faldet ud af sengen.
Help! The child is falled out of the bed.

8) Toget var kørt.
The train was departed.

9) Alle hans venner var løbet bort.
All his friends have run away.

10) Vi har hørt det. Nu har vi fået nok.
We have heard it. We got enough.

11) Har du læst Hamlet? - Ja - Har du læst den på engelsk eller på dansk?

Have you read Hamlet? - Yes - Have you read it in english or danish?

12) Sikke en flot kjole! Har du selv syet den?

What a beautiful dress! Did yousew it you self?

13) Har chefen ringer? - ja - Hvornår har han ringet?

has the chief called? - yes - When has he called?

14) Hvem har lært dig at danse?
Who has learnt you to dance?

15) Hvor meget har du betalt for de sko?
What have you paid for the shoes?

16) Hvor har du sidst set ham?
When did you see him last time?

17) Det har jeg (jo) lige fortalt dig.
I have just told it toyou.

18) hVOR HAR DU LÆRT AT TALE SÅ GODT ENGELSK?

Where have you learnt so good englist to speak?

På forhånd tak
Malfoy

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2005 af *sun* (Slettet)

2) Dad had cooked the dinner

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2005 af MacMadsen (Slettet)

3) about = if
5) had wrote = has written
6) had = has
8) was = had
9) have = had
11) english or danish = English or Danish
13) has the chief = did the boss
13)when has = when did
14) learnt = tought
15) what have = how much did
17) it to you = you that
18) Where have you learned to speak English that well.

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2005 af *sun* (Slettet)

Ej hehe det var ikke meget hjælp, skal se, om jeg lige kan få tid til at kigge på det senere, hvis der ikke er andre, der har gjort det. Er lige ved at lave et par afleveringer.

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2005 af *sun* (Slettet)

3) he asked if the movie had begun
16) Where did you last see him? Eller, where did you see him last? - nok den første

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. november 2005 af *sun* (Slettet)

Her er mit bud, måtte hellere lige kigge på det, havde det dårligt med, at jeg kun havde kigget på en sætning :)

1)Mom is out in town.
2) Dad had cooked the dinner.
3) He asked if the movie had begun.
4) Have you read the newspaper?
5) Albert has written a good book.
6) He has always lived in Australia. (Austria er Østrig)
7) Help. The child has fallen out of the bed
8) The train had left.
9) All his friends had run away.
10) We have heard it. We have had enough now.
11) Have you read Hamlet? - Yes - Have you read it in English or Danish?
12) What a beautiful dress! Did you sew it yourself?
13) Did the boss call? Yes. When did he call?
14) Who has taught you to dance?
15) How much did you pay for those shoes?
16) Where did you last see him?
17) I have just told you that.
18) Where did you learn to speak English that well?


Svar #6
02. november 2005 af Malfoy (Slettet)

Tusse tak, men opgave 13 skal det ikke være called?

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. november 2005 af Katrine (Slettet)

#5 Nej, du bruger jo "did" som allerede er en datidsform.

I 1eren, "Mor er gået i byen" synes jeg, at du manger handlingen (går) når du oversætter med "is". Oversættelsen kommer jo faktisk an på meningen. Betyder det, at mor er gået i byen for at besørge byærinder? For så hedder det "go on errands". Skal hun købe ind, hedder det go shopping. Hvis det betyder, at hun er gået i byen for at feste hedder det go out. Nå.. Skal nok stoppe med at ævle.

I 2eren.. Dinner er oftest brugt som et utælleligt ord, dvs der ikke skal nogen artikel foran. Der skal kun bruges en artikel foran, når der tales om en specifik aftensmad. Så i dette tilfælde vil jeg sige "Dad had made/cooked dinner".

Brugbart svar (0)

Svar #8
03. november 2005 af *sun* (Slettet)

#7
yes men hvis man kigger i det indlæg, malfoy har oprettet, står der:
1) Mor er gået i byen (out)
så gik ud fra, at eftersom han har skrevet out, er det meningen, at man skal bruge det...

Skriv et svar til: Rettelse af korte sætninger...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.