Spansk

Spansk oversættelse - la belleza

04. november 2013 af obfan9 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har lavet en oversættelse, men er i tvivl nogle steder, hvorfor jeg vil høre om nogen vil kigge den igennem og evt. se på rettelser der kunne laves.

Dansk tekst: 
Tre veninder sidder og snakker om kosmetiske operationer. En af dem siger:
"Jeg har læst i et nyt blad at de opererer mange spanske kvinder. Jeg vil gerne have en smukkere næse. Tror i at det er meget dyrt? Har i også tænkt på en operation?
"Jeg og Patricia er tilfredse med vores udseende, og jeg ved at en operation kan være meget farlig, siger en anden."
"Min bror Pers kæreste ville have nogle større bryster, og hun betalte mange penge, men nu har hun store problemer. De er nødt til at operere hende igen."

Min oversættelse: 

Tres amigas hablando de la cirugía estética. Uno de ellos dice:

“He leído en una revista  que operan muchas mujeres españolas. Me gustaría tener una nariz hermosa. ¿Crees que es muy caro? ¿Usted también ha pensado en una operación?”
“Patricia y yo estamos contentos con nuestra apariencia y sé que una operación puede muy peligroso, dice otra.”
Mi hermano Pers novia tendría unos tetas más grande y pagó muchos dineros, pero hoy ella tiene grandes problemas.  Ellos tienen que operar de nuevo.

- Fedt hvis i kan hjælpe!
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2013 af jbmm (Slettet)

Tre veninder sidder og snakker om kosmetiske operationer. En af dem siger:
"Jeg har læst i et nyt blad at de opererer mange spanske kvinder. Jeg vil gerne have en smukkere næse. Tror I at det er meget dyrt? Har også tænkt på en operation?
(Der er STOR forskel på lille i og stort I!!; se selv dine mærkelige oversættelse!!
I = 2. person flertal)

"Jeg og Patricia er tilfredse med vores udseende, og jeg ved at en operation kan være meget farlig, siger en anden."
"Min bror Pers kæreste ville have nogle større bryster, og hun betalte mange penge, men nu har hun store problemer. De er nødt til at operere hende igen."

Min oversættelse:

Tres amigas están hablando de la cirugía estética. Uno de ellos Una de ellas dice:

“He leído en una revista que operan a muchas mujeres españolas. Me gustaría tener una nariz más hermosa. ¿Crees Creéis que es muy caro? ¿Usted Vosotras también habéis pensado en una operación?”
“Patricia y yo estamos contentas con nuestra apariencia y sé que una operación puede ser muy peligrosa, dice otra.”
Mi hermano Pers noviaNEJ! Lær at danne genitiv på spansk!! tendría unos quería unas tetas más grandes y pagó muchos dineros mucho dinero, pero hoy ella ahora tiene grandes problemas. Ellos tienen que operar? de nuevo. (operere HENDE, som også skal medtages!!)
'penge' = dinero (entalsord)
Ex. på genitiv:
min mands bil = bilen af min mand = el coche de mi marido


Svar #2
04. november 2013 af obfan9 (Slettet)

Kan godt se dine rettelser. Dumme fejl.
Men tak, vil huske på genitiven i fremtiden!


Skriv et svar til: Spansk oversættelse - la belleza

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.