Geografi

Billedkunst møder naturgeografi

08. november 2013 af Lindexgaard - Niveau: C-niveau

Jeg har forsøgt at søge hjælp iblandt klassekammerater, men vi står alle som ét stort spørgsmålstegn der spørger: "Hvordan i alverden laver man denne opgave?" 

Jeg kan ikke gennemskue den og håbede at der var en af jer kloge hoveder der kunne forklare nærmere. 

Fortsat god dag

Mvh. 

Camma


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2013 af hesch

Meningen er ( tror jeg ) at man skal "måle" dybden af forskellige lag forskellige steder langs angivne bredde- og længdegrader. Disse målinger plotter man ind, og tegner laggrænserne på tegningen, for på den måde at anskueliggøre tektoniske pladerande mv.

Jeg har prøvet dette på gratisudgaven af Google-earth, og kan her se ( måle ) højder/dybder forskellige steder, men kun hvad gælder selve jordoverfladen/havbunden. Jeg kan ikke "se" 1 cm ned under jordskorpens overflade, gennem lithosfære osv.

Måske din lærer har en betalingsudgave, der kan vise det ?

Iøvrigt mener jeg, at det er en af den slags opgaver, som man kan bruge en weekend på ( ikke 1, men 5 tegninger, mindre kan ikke gøre det ). De sidste 4 kunne læreren have vist på "overhead". Det havde været mere effektivt.


Svar #2
08. november 2013 af Lindexgaard

Jeg er fortvivlet og fortabt, naturgeografi er desværre ikke min stærke side og jeg har ikke mange resurser at gøre brug af. Jeg forstår ikke opgavebeskrivelsen og ej heller formålet. 


Skriv et svar til: Billedkunst møder naturgeografi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.