Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Alkoholprocent

08. december 2013 af Sarah1209 (Slettet)

Hej! Jeg skal skrive en endelig nv-rapport om gæringsprocesser. Vi har så fået til opgave også at udregne alkoholprocenten, da der jo blev lavet ethanol i vores gæringsforsøg. Jeg ved ikke om dette er til nogen hjælp men: m=2,0501 g    M=46,069 g/mol     n=0,445 mol

Det kunne være meget dejligt hvis I ville hjælpe! 


Skriv et svar til: Alkoholprocent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.