Studér i udlandet

Er sprogrejser "sikre?"

17. februar 2014 af bobobobobob (Slettet)

Hej! jeg overvejer kraftigt at tage på sprogrejse til USA i et par uger i sommerferien, for at forbedre mit sprog samt oplevelsen. 

lige p.t. har jeg overvejet organisationen 'EF', har i nogen erfaringer som i evt. vil dele med mig?

er der nogen andre organisationer der kan anbefales?

hvordan er sikkerheden? bliver der taget hånd om en, osv? 

håber i har tid og lyst til kort at give mig et par svar, hvis i selv har erfaringer! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2014 af HellenBellen (Slettet)

Hej ilse! Ja de er sikre, og du vil måske også tage et kig på STS :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2014 af AnastasiaFredskov (Slettet)

Hej!

Nu har jeg selv været afsted med ef 3 gange. Første gang var jeg 12 år og havde haft engelsk i 3 år. Det kan helt klart anbefales. Jeg har på intet tidspunkt følt mig usikker eller være bange. EF's regler er at man aldrig må være alene og at man gerne skal være 3 sammen så det er ikke et problem. Selv hvis du vælger at gå en tur med en veninde så møder du tit EF rundt omkring. Du må endlig skrive hvis der er andet du vil vide :)

Og som et ektra plus gik jeg en karaktere op efter min første tur :)

Hvis du siger mit navn når du bestiller kan du vist også få rabat! Håber du får en dejlig tur hvis du vælger at tage afsted :)

Anastasia Fredskov


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2014 af chri217l (Slettet)

Hej :)

Jeg har selv været med EF i Californien i en måned i sommerferien, og det er en utrolig fed oplevelse! Du lærer rigtigt mange nye ting, og du bliver en helt ny person efter turen, som tør at gøre mange flere ting, som du måske ikke lige havde modet til at gøre før. 
 Mit engelsk er også lige nu stort set flydende i forhold til mange andre på min alder, og det drager jeg også stor fordel af! 

Med hensyn til sikkerheden er EF helt klart et perfekt valg da de har meget klare regler om, at det ikke er lovligt at indtage alkohol på turene osv. da det som oftest godt kan føre til lidt farligere situationer, samtidig er det også en rigtig fin regel, som Anastasia også nævner, at der den lille ting med, at du skal være 3 sammen så du ikke farer vild osv. :-) 

Håber det gav dig svar, og hvis du har andre spørgsmål må du meget gerne henvende dig til mig på min mail: [email protected] :)

Chris Sloth


Skriv et svar til: Er sprogrejser "sikre?"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.