IT
Hjælp til graf
01. december 2005 af
naRf (Slettet)
Hey derude.
Har lidt problemer, vi er en gruppe på 3 i 1.g der ikke kan finde ud af at lave en graf :S
Jeg vil derfor spørge om der er en der kan lave en med følgende specs: http://www.badongo.com/file.php?file=Vær+sod+at+lave+graf+:-__2005-12-01_Elkedlen.xls
Temperatur ud af X
Tilført energi op af Y
Varmekapcacitet = hældning retlinje = bc/ab = ___ %
Kunne det være muligt? :)
Har lidt problemer, vi er en gruppe på 3 i 1.g der ikke kan finde ud af at lave en graf :S
Jeg vil derfor spørge om der er en der kan lave en med følgende specs: http://www.badongo.com/file.php?file=Vær+sod+at+lave+graf+:-__2005-12-01_Elkedlen.xls
Temperatur ud af X
Tilført energi op af Y
Varmekapcacitet = hældning retlinje = bc/ab = ___ %
Kunne det være muligt? :)
Svar #1
03. december 2005 af MortenJA (Slettet)
Hvad mener du med Tid? Du kan taste X og Y ind på din lommeregner, og få den til at lave forskriften.
Svar #2
03. december 2005 af iB (Slettet)
Det er slet ikke så vanskelig og i skal jo selv lære det.
Gå op i "sæt ind" og vælg et diagram. Her er det så nok enklest med et "X-Y-diagram", og så følger i ellers bare instruktionerne på skærmen. Brug evt også Excels hjælpefunktion (F1), og søg efter "Lav diagram" eller noget ligende.
Gå op i "sæt ind" og vælg et diagram. Her er det så nok enklest med et "X-Y-diagram", og så følger i ellers bare instruktionerne på skærmen. Brug evt også Excels hjælpefunktion (F1), og søg efter "Lav diagram" eller noget ligende.
Skriv et svar til: Hjælp til graf
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
