Andre fag
Matematik opgaver
16. december 2003 af
SP anonym (Slettet)
Er der nogen, der vil være søde at hjælpe med opgaverne:
1. Gør rede for, at cirklen (x+109)^2+(y-413)^2 har netop to fælles punkter.
2. Gør rede for, at cirkelbuen, der starter i A (1,0), går gennem B(5,4) og ender i C(9,0), er graf for en funktion f med forskriften f(x)= kvadratroden af -9+10x-x i anden. Cirklens ligning kendes: (x-5)2+(y-0)2= 16
Mvh. Kim
1. Gør rede for, at cirklen (x+109)^2+(y-413)^2 har netop to fælles punkter.
2. Gør rede for, at cirkelbuen, der starter i A (1,0), går gennem B(5,4) og ender i C(9,0), er graf for en funktion f med forskriften f(x)= kvadratroden af -9+10x-x i anden. Cirklens ligning kendes: (x-5)2+(y-0)2= 16
Mvh. Kim
Svar #2
16. december 2003 af IngenKenderDagen (Slettet)
... er opg 1 skrevet rigtigt... hvad med et = r^2 osse? ...samt: fællespunkter med hvad?
Skriv et svar til: Matematik opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
