Bioteknologi
OPSTIL ET FORSØG
Hej, er gået i stå med denne her opgave:
1. Beskriv et eksperiment, som kan undersøge, om det er nedbrydningen eller lugtesansen, der er afgørende for evnen til at kunne lugte nedbrydningsprodukter af asparagusinsyre.
Kan simpelthen ikke finde ud af det :-(
Svar #1
30. november 2022 af AngelOneOne
Hej,
Evnen til at lugte nedbrydningsproduktet fra asparaginsyre ligger i et gen der på engelsk kaldes 'The Asparagus Pee Smell Gene'. Folk med dette gen aktivt, kan lugte meget lave koncentrationer af svovl-metabolitter. Måske kan du beskrive et tænkt eksempel med den viden.
Læs eventuelt mere om 'The Asparagus Pee Smell Gene' her: https://chemistryhall.com/asparagus-pee-smell-gene/
/Angel
/Angel
"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
“Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein
Skriv et svar til: OPSTIL ET FORSØG
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.