Studér i udlandet

Sprogrejse

13. januar 2004 af Peter87 (Slettet)
Jeg overvejer kraftig at tage nogle uger på sprogrejse til england i sommerferien. Og ville meget gerne hører, hvis nogle har
erfaringer med at tage til udlandet for at blive mere stærk i et sprog.
Jeg går i 1.g nu, og er fint med, men kunne godt tænke mig at blive lidt mere stærk i engelsk. Vil det overhoved hjælpe hvis jeg tog på sprogrejse i 3 uger? Eller skal der meget mere tid til før det vil give pote?

Venlig hilsen
Peter

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2004 af starF (Slettet)

Hehe 3uger. Hvad tror du selv, den hjælper ikke en skid, men sprogrejse på ½-1 år i London det vil gavne.

Svar #2
13. januar 2004 af Peter87 (Slettet)

Nå nå. en samtlige der tilbyder sprogrejser for unge har da helt ned til 2 uger?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2004 af starF (Slettet)

2 uger det er jo ikke engang nok tid til at tilpasse som til miljøet.
2 uger er ikke nok til at blive klog på, det er bare spild af penge, hvis du håber du bliver rigtig god til engelsk når du kommer hjem. Hvis det passer så behøver folk jo ikke bruge år på at gå i skole og lærer engelsk, så kan alle bare tage til udlandet i 3uger og blive super god til engelsk.

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Jo, det kan sagtens forbedre sproget, en smule - såfremt hele perioden tilbringes blandt personer der har engelsk som modersmål.

Personligt er jeg af den opfattelse at der er repetitionerne der giver noget. Jo, længere tid des bedre resultat, da man jo selvfølgelig vil hører flere ting gentaget des længere tid man er afsted.

Umiddelbart ville jeg nok kombinere det med en eller to weekend-ture evt. i den efterfølgende efterårs- og vinter-ferie.

Man kan jo samtidig være heldig at få gratis ophold i disse weekender hos sin værts-familie under sprog-rejsen.

Min personlige erfaring kommer fra et halvt års backpacker-ferie i Australien. Jeg har helt bestemt også fået et rigtig godt sprogligt udbytte af turen, men må vende tilbage til mit første punkt - bo hos folk med engelsk som modersmål - dette er vigtig ved korte perioder som du har i tankerne. Der er jo ikke meget fordel ved at lære engelsk fra en tysker.



Brugbart svar (0)

Svar #5
13. januar 2004 af sara_864 (Slettet)

sprogrejser handler om mange om at lære sproget bedre men ender altid ud i at det mere er fællesskabet og de mennesker du bor sammen med der tager din opmærksomhed...


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Jeg har selv været på sprogrejse til england i 3uger..og ja det er dyrt.Men man får altså også noget ud af det..du kommer ikk hjem og er mester til engelsk, men du får en masse oplevelser og venner. Hvis du kun vil afsted for at lære engelsk, vil jeg nok også råde dig til at tage afsted i længere tid...Håber du finder ud af det..bare et råd fra mig..hygg jer
Knus knus

Svar #7
13. januar 2004 af Peter87 (Slettet)

Selvfølgelig er det også for at møde en masse mennesker fra en masse forskellige steder i verden.
Og jeg er godt klar over jeg ikke vender mit 8 til et 13-tal på tre uger. Men har på den anden side heller ikke lyst til at tage der ned hvis jeg overhoved ik for noget ud af det på det faglige plan. Så kunne jeg lige så godt tage på ungrejs med gutterne.. Nu er jeg først i tvivl :0)

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. januar 2004 af starF (Slettet)

#7 lad os slå fast at du ikke vil få en karakter højere ved at opholde der i 2uger!!! min. 3 måneder

Svar #9
13. januar 2004 af Peter87 (Slettet)

Til andre der vil svare, drejer det sig om 3 uger :) Det er da en smule længere tid. Og det jeg vil have ud af det er at blive mere sikker i sproget.

Brugbart svar (0)

Svar #10
07. marts 2014 af annedm (Slettet)

Jeg syntes helt sikkert godt du kan få noget ud af det, selvom det 'kun' er 3 uger. Jeg har selv været afsted med både EF og HowJdo.com, og begge ophold var super gode og lærerige. Den primære forskel på de to er, at HowJdo.com er billigere end EF, hvilket helt klart var en fordel for mig, da jeg er studerende :-)


Skriv et svar til: Sprogrejse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.