Geografi
On/Offshore?
28. maj 2006 af
SexY_AngeL (Slettet)
Hvad betyder Offshore? Og Onshore? Har googlet det, men finder ikke rigtig betydningen. Hjælp?
Svar #1
28. maj 2006 af SomeOneMore (Slettet)
offshore = på havet
onshore = på land
Kender ikke den direkte oversættelse, men har set udtrykkene i forbindelse med skibsfart.
Og google kan forklare dig betydningen af ordene:
Offshore:
http://www.google.dk/search?hl=da&q=define%3A+offshore&meta=
Onshore (bare modsat offshore):
http://www.google.dk/search?num=100&hl=da&q=define%3A+onshore&meta=
onshore = på land
Kender ikke den direkte oversættelse, men har set udtrykkene i forbindelse med skibsfart.
Og google kan forklare dig betydningen af ordene:
Offshore:
http://www.google.dk/search?hl=da&q=define%3A+offshore&meta=
Onshore (bare modsat offshore):
http://www.google.dk/search?num=100&hl=da&q=define%3A+onshore&meta=
Svar #2
28. maj 2006 af madsing (Slettet)
Ordet "offshore" er meget sansynligt at støde på ordet er i vindmølleindustrien.
Når producenter som fx. Vestas Wind Systems modtager odrer fra fra lande, er det tit "Offshore-Projects". Derved menes vindmøller på havet, altså havmøller.
Onshore giver så sig selv ;)
Når producenter som fx. Vestas Wind Systems modtager odrer fra fra lande, er det tit "Offshore-Projects". Derved menes vindmøller på havet, altså havmøller.
Onshore giver så sig selv ;)
Svar #3
05. juni 2006 af Irrelevant (Slettet)
Jeg er også stødt på ordet "offshore" i forbindelse med efterforsking af olie.
"I farvande, der ikke plages af isbjerge, kan man anvende faste off-shoreanlæg, dvs. faststående platforme, der er forankret til havbunden." :)
"I farvande, der ikke plages af isbjerge, kan man anvende faste off-shoreanlæg, dvs. faststående platforme, der er forankret til havbunden." :)
Skriv et svar til: On/Offshore?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
