Oldtidskundskab
oligarki og oligargisk...
01. juni 2006 af
AbCdE.. (Slettet)
hænger de to ord samn?
Oligarki = Sparta = kommunistiske lande i dag
oligargi, er det ik der hvor filosofferne styrede(som et demokrati)?
Oligarki = Sparta = kommunistiske lande i dag
oligargi, er det ik der hvor filosofferne styrede(som et demokrati)?
Skriv et svar til: oligarki og oligargisk...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
