Geografi
BNP / BNI Bruttonationalprodukt
14. august 2006 af
Hans20 (Slettet)
Hej .
Kunne lige tænke mig at vide hvad er BNP / BNI
Bruttonationalprodukt .
På forhånd tak.
Hej .
Kunne lige tænke mig at vide hvad er BNP / BNI
Bruttonationalprodukt .
På forhånd tak.
Svar #1
14. august 2006 af Mr. Smart Guy (Slettet)
BNP = værdien af endelige varer og tjenesteydelser (i markedspriser)
BNI = BNP + Løn, renter og udbytter tjent i udlandet af danskere MINUS løn, renter og udbytter tjent i Danmark af udlændinge.
• I BNI er der justeret for, at en del af det danske BNP er skabt af udenlandske statsborgere, og at denne indkomst ofte sendes hjem.
BNI = BNP + Løn, renter og udbytter tjent i udlandet af danskere MINUS løn, renter og udbytter tjent i Danmark af udlændinge.
• I BNI er der justeret for, at en del af det danske BNP er skabt af udenlandske statsborgere, og at denne indkomst ofte sendes hjem.
Svar #2
14. august 2006 af jammal (Slettet)
#0: Hvis du søger under "oversigt" og søger efter "BNP", så vil du nok få et belysende svar - garanti fra mig!
Skriv et svar til: BNP / BNI Bruttonationalprodukt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
