Andre fag
service
Nogen der kan hjælpe med følgende problem.
Der står :; For hvert produkt skal du fastslå, hvilke behov, det dækker.
1. Fredag aften på byens hotte diskotek =
2. En røgalarm =
3. En rød Porsche =
4. Et par Ray Ban solbriller =
5. Faldskærmsudspring =
6. Et 3-ugers sprogkursus i Spanien =
minebud
1. Socialebehov
2.Trykhedsbehov
3.Trykhedsbehov
4.Egobehov
5.fysiskbehov
6.Selvrealisering
rigitgt??
Svar #1
18. august 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Hvis du mener, at et faldskærmsudspring er noget man bare må have, for at kunne overleve (lige som mad osv), så er det et fysisk behov. Bemærk, at fysisk behov ikke kun er fysisk bevægelse, som motion, men fysisk i den forstand, at det er noget der kræves for vore fysiske eksistens på jorden, altså basale krav, hvis du forstår.
Svar #2
18. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)
Svar #3
18. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)
Svar #4
18. august 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Hvorfor ville du springe faldskærm? For det sociale? for tryghed (forhåbentlig ikke :O) eller for at føle et kick, Udvikle dig selv/overvinde en grænse i dig selv??
Svar #5
18. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)
Det er opgaven det er ikke mit valg.
Svar #7
18. august 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Mht. Porschen, vil du vel købe dig en porsche fordi du ville blære dig en lille smule med det, vise at du har penge, altså er det egobehovet.
Skriv et svar til: service
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
