Engelsk

Words

05. september 2006 af tttaa (Slettet)
Hey alle studi brugere.
Jeg har et problem og det er at jeg ikke kan finde ud af opgaven. Kan I hjælpe? Har hørt meget positivt om den her side, den er super! Andet ville jeg næppe beskrive den med. Mit problem er, The object of this game is to make each word shorter by taking away one letter at a time (keeping the remaining letters in their original order) to form a new word. Do this as many times as you can, each time forming a new word as a letter is deleted.

Ordet Dinner og relate
På forhånd mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Dinner - n = Diner

Eller Dinner - D = inner


Relate - R = elate

elate - e = late

late - l = ate

ate - e = at

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2006 af SomeOneMore (Slettet)

at - t = a ;)

Svar #3
05. september 2006 af tttaa (Slettet)

det var brilliant tak

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2006 af Bunjo (Slettet)

du skrev ikke om man må bytte om på bogstaverne.... i så fald:

dinner ->inner -> nine -> inn (betyder "kro") -> in -> I

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. september 2006 af -Zeta- (Slettet)

#4:

"...(keeping the remaining letters in their original order)..." :-)

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. september 2006 af Bunjo (Slettet)

#0 og #5 ...my bad!

dinner-> inner -> inne -> inn -> in -> i

jeg fandt ordet inne i et gammelt engelsk digt, så den er lidt bob-bob :-)

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. september 2006 af Lange88 (Slettet)

dinner -> diner -> dine (at spise til middag) -> din (sb.=larm vb.=larme) -> in -> I

Skriv et svar til: Words

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.