Oldtidskundskab
Hjælp til integralregning!
15. oktober 2006 af
Sahar (Slettet)
Hej.. er der en der vil være sød og rette min opgave.. tak
integralx^2*cosxdx
bruger formlen: F(x)*g(x)- intF(x)g`(x)
1/3x^3*cosx-int 1/3x^3.(-sinx)dx
= 1/3x^3*cosx+1/3intx^3*sinxdx
=1/3x^3*cosx+1/3*(1/4x^4)*(-cosx)
=1/3x^3*cosx + 1/12x^4 - 1/3* cozx
integralx^2*cosxdx
bruger formlen: F(x)*g(x)- intF(x)g`(x)
1/3x^3*cosx-int 1/3x^3.(-sinx)dx
= 1/3x^3*cosx+1/3intx^3*sinxdx
=1/3x^3*cosx+1/3*(1/4x^4)*(-cosx)
=1/3x^3*cosx + 1/12x^4 - 1/3* cozx
Skriv et svar til: Hjælp til integralregning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
