Engelsk
KOMME I TANKE OM
18. november 2006 af
Lisa02 (Slettet)
Hvordan siger man: KOMME I TANKE OM på engelsk?
Svar #1
18. november 2006 af Waterhouse (Slettet)
Det letteste ville bare være at bruge "to remember".
Svar #3
18. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
komme (verb.)
= komme i tanke om el. komme i tanker om = think* of, remember; nu jeg kommer i tanke om det = now that I come to think of it, come to think of it
han kom pludselig i tanke om hendes fødselsdag = he suddenly remembered her birthday
<i>Politikens Engelsk Dansk Ordbog (2004)</i>
= komme i tanke om el. komme i tanker om = think* of, remember; nu jeg kommer i tanke om det = now that I come to think of it, come to think of it
han kom pludselig i tanke om hendes fødselsdag = he suddenly remembered her birthday
<i>Politikens Engelsk Dansk Ordbog (2004)</i>
Skriv et svar til: KOMME I TANKE OM
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
