Engelsk
resume haster
20. november 2006 af
newroz (Slettet)
hey har skrevet en resume af tekskten håber i vil rette den for mig for skal aflev det imorgen
We are Not Jews
The texts we are not jews written by Hanif Kureishi. It is about a Pakistan’s boy who calls Azhar. He and his family life in London but his mother is a Britain and his father is Pakistan. Some other boys bully him at school at lot. Just because he is a immigrant boy. One day when he goes home with his mother on the buss Big Billy and Little Billy who are neighbors tease them. They call them names like darkie, monkey etc. After the buss trip they got to toilet where his mother begins to cry. She feels now how Azhar feel it. Azhar has never seen her mother like that. When they got home Azhars father didn’t notice his wife cry. Azhar sat with his family and drink with them where his uncle and grandpot also live in their flat.
Written by
We are Not Jews
The texts we are not jews written by Hanif Kureishi. It is about a Pakistan’s boy who calls Azhar. He and his family life in London but his mother is a Britain and his father is Pakistan. Some other boys bully him at school at lot. Just because he is a immigrant boy. One day when he goes home with his mother on the buss Big Billy and Little Billy who are neighbors tease them. They call them names like darkie, monkey etc. After the buss trip they got to toilet where his mother begins to cry. She feels now how Azhar feel it. Azhar has never seen her mother like that. When they got home Azhars father didn’t notice his wife cry. Azhar sat with his family and drink with them where his uncle and grandpot also live in their flat.
Written by
Svar #1
20. november 2006 af Fillen (Slettet)
Drejer det sig om flere tekster? Texts er flertal.
På engelsk vil titlen normalt skrives "We are Not Jews", som du selv har skrevet i overskriften, men ikke i selve teksten.
Tror ikke det hedder "Pakistan´s". Ved faderen har du skrevet: "his father is Pakistan. - Det tror jeg er rigtigt.
"a immigrant" skal være "an immigrant".
Du blandet tiderne lidt, men ellers er det godt.
På engelsk vil titlen normalt skrives "We are Not Jews", som du selv har skrevet i overskriften, men ikke i selve teksten.
Tror ikke det hedder "Pakistan´s". Ved faderen har du skrevet: "his father is Pakistan. - Det tror jeg er rigtigt.
"a immigrant" skal være "an immigrant".
Du blandet tiderne lidt, men ellers er det godt.
Svar #2
20. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
Forslag til rettelser:
The texts (“)/w/(W)e are not jews(”) written by Hanif Kureishi/. It/ is about a /Pakistan’s/(Pakistani) boy who (is) /calls/(called) Azhar. He and his family /life/(live) in London but his mother is a /Britain/(Brit) and his father is /Pakistan/ (a Pakistani). Some other boys bully him /at school at lot/(a lot at school). Just because he is /a/(an) immigrant boy. One day(,) when he (and his mother) /goes/(take the bus) home /with his mother on the buss/(,) Big Billy and Little Billy(,) who are /neighbors/(the neighbours)(,) tease them. They call them names like(,) darkie, monkey etc. After the /buss/(bus) trip(,) they /got/(went) /to/(into a) toilet where his mother /begins/(began) /to cry/(crying). She (did now) /feels/(understand) /now/ how Azhar /feel/(feels)/it/. Azhar has never seen her mother like that. When they /got/(went) home(,) /Azhars/(Azhar’s) father didn’t notice his wife (was) /cry/(crying). Azhar sat with his family and /drink/(drank) with them where his uncle and (his) /grandpot/(grandpa) also live in their flat.
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Jeg forstår ikke din sidste sætning. Du må meget gerne skrive den sidste sætning i dansk version?
The texts (“)/w/(W)e are not jews(”) written by Hanif Kureishi/. It/ is about a /Pakistan’s/(Pakistani) boy who (is) /calls/(called) Azhar. He and his family /life/(live) in London but his mother is a /Britain/(Brit) and his father is /Pakistan/ (a Pakistani). Some other boys bully him /at school at lot/(a lot at school). Just because he is /a/(an) immigrant boy. One day(,) when he (and his mother) /goes/(take the bus) home /with his mother on the buss/(,) Big Billy and Little Billy(,) who are /neighbors/(the neighbours)(,) tease them. They call them names like(,) darkie, monkey etc. After the /buss/(bus) trip(,) they /got/(went) /to/(into a) toilet where his mother /begins/(began) /to cry/(crying). She (did now) /feels/(understand) /now/ how Azhar /feel/(feels)/it/. Azhar has never seen her mother like that. When they /got/(went) home(,) /Azhars/(Azhar’s) father didn’t notice his wife (was) /cry/(crying). Azhar sat with his family and /drink/(drank) with them where his uncle and (his) /grandpot/(grandpa) also live in their flat.
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Jeg forstår ikke din sidste sætning. Du må meget gerne skrive den sidste sætning i dansk version?
Skriv et svar til: resume haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
