Engelsk
sononymner
09. januar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
banish = Bandlys, landsforvise/forvi
Hvad kan sononymet være(på engelsk)
Rigtige sononymer?
Disgiuse = mash, cover
Encourage = excited, glowing
Friar = holy person ELLER MONK?
Heir = inheritor
messenger = stimulate, assue
Monastery = abbey, clister
Noble =
Passinate = ?
Pilgrim = traveller, wandere
sain = shit out, drive away
Hvad kan sononymet være(på engelsk)
Rigtige sononymer?
Disgiuse = mash, cover
Encourage = excited, glowing
Friar = holy person ELLER MONK?
Heir = inheritor
messenger = stimulate, assue
Monastery = abbey, clister
Noble =
Passinate = ?
Pilgrim = traveller, wandere
sain = shit out, drive away
Svar #1
09. januar 2007 af jgthb (Slettet)
det hedder 'synonymer' ikke 'sononymer' :)
Forstår jeg ret, når jeg siger, at du ønsker engelske synonymer på 'banish'? Der findes adskillige ordbøger på internettet, eksempelvis Answers.com:
http://www.answers.com/main/ntquery?s=banish&gwp=13
Herefter spørger du om de andre ord er rigtige synonymer. Der skal det siges, at et synonym er bare et ord, som har en del fællesbetydning med et andet ord. Altså behøver de ikke at betyde nøjagtig det samme. Men du kan prøve at slå dem op på ovenstående link.
Forstår jeg ret, når jeg siger, at du ønsker engelske synonymer på 'banish'? Der findes adskillige ordbøger på internettet, eksempelvis Answers.com:
http://www.answers.com/main/ntquery?s=banish&gwp=13
Herefter spørger du om de andre ord er rigtige synonymer. Der skal det siges, at et synonym er bare et ord, som har en del fællesbetydning med et andet ord. Altså behøver de ikke at betyde nøjagtig det samme. Men du kan prøve at slå dem op på ovenstående link.
Svar #2
09. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
Microsoft Word 2000 og senere har en udemærket synonymordbog.
højreklik på et ord, og vælg 'Synonymer', så vises en liste over synonymer til det pågældne ord.
højreklik på et ord, og vælg 'Synonymer', så vises en liste over synonymer til det pågældne ord.
Skriv et svar til: sononymner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
