Engelsk
formulering - overskrift
16. februar 2007 af
Sannaen (Slettet)
Hejsa allesammen.
Jeg mangler en overskrift til dette afsnit. Er der nogen, som er opfindsom?
Dette afsnit er en del af min rapport om stormfloden fra filmen: " The Day After Tomorrow"
Jeg ville også gerne hvis, nogen af jer ville rette lidt igennem, det er en lidt kompliceret forklaring måske og hvis det kan gøres mere simpelt, ville jeg sætte stor pris på det. Lige nu virker det for mig umildbart ikke som en tekst med sjæl i. Den er mere som kopieret. Kan I hjælpe mig lidt igennem ?
Her kommer teksten/afsnittet:
The famous Bernoulli equation indicates that when a moving fluid like a wind or water flow is stopped (say by running into a wall) the kinetic energy of the flowing fluid will be converted into pressure acting on the wall. Clearly if the pressure is too high the wall will collapse.
To approximate how the pressure created by flowing water compares with wind, we can use the kinetic energy term from Bernouli's equation and solve for the velocity of air as follows:
1/2 (density water) * (velocity water) 2 = 1/2 (density air) * (velocity air) 2
1/2 (1027 kg/m3) * (96.2 km/hr) 2 = 1/2 (1.25 kg/m3) * (velocity air) 2
Velocity air = 2760 km/hr½
This means that from a kinetic energy standpoint the 240 ft high storm surge is comparable to a 1710 mile per hour (2760 km/hr) wind!
Jeg mangler en overskrift til dette afsnit. Er der nogen, som er opfindsom?
Dette afsnit er en del af min rapport om stormfloden fra filmen: " The Day After Tomorrow"
Jeg ville også gerne hvis, nogen af jer ville rette lidt igennem, det er en lidt kompliceret forklaring måske og hvis det kan gøres mere simpelt, ville jeg sætte stor pris på det. Lige nu virker det for mig umildbart ikke som en tekst med sjæl i. Den er mere som kopieret. Kan I hjælpe mig lidt igennem ?
Her kommer teksten/afsnittet:
The famous Bernoulli equation indicates that when a moving fluid like a wind or water flow is stopped (say by running into a wall) the kinetic energy of the flowing fluid will be converted into pressure acting on the wall. Clearly if the pressure is too high the wall will collapse.
To approximate how the pressure created by flowing water compares with wind, we can use the kinetic energy term from Bernouli's equation and solve for the velocity of air as follows:
1/2 (density water) * (velocity water) 2 = 1/2 (density air) * (velocity air) 2
1/2 (1027 kg/m3) * (96.2 km/hr) 2 = 1/2 (1.25 kg/m3) * (velocity air) 2
Velocity air = 2760 km/hr½
This means that from a kinetic energy standpoint the 240 ft high storm surge is comparable to a 1710 mile per hour (2760 km/hr) wind!
Svar #1
17. februar 2007 af MHE (Slettet)
Jeg ville gerne hjælpe, men da det første tal dukkede op faldt jeg desværre fra.
Ellers spændende, kunne godt lide den dommedagsflodbølge i The Day After Tomorrow ellers.
Ellers spændende, kunne godt lide den dommedagsflodbølge i The Day After Tomorrow ellers.
Skriv et svar til: formulering - overskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
