Engelsk
Hvorfor?
25. februar 2007 af
mani4ever (Slettet)
Hejsa. Er der nogen der kan forklare, hvorfor ordene som står med STORT, skal være i sætningerne?
These stories (does) also belong to the genre of stories in women´s magazines.
Hvorfor er det ikke nødvendigt at skrive (does)?.
She is so happy to be back again that She DOESN´T sense the mess in the house.
Hvorfor doesn´t?
It DOESN`T seem right. hvorfor doesn´t
She won´t HAVE her husband. hvorfor have?
This is what their weekend would HAVE looked liked
It WILL be a good trip. Hvorfor will?
They won´t HAVE anything. hvorfor have?
They could not FIND out. hvorfor find?
It WOULD HAVE been better. hvorfor Would have?
The holiday WEREN`T going to be easy. Hvorfor weren´t
When they STARTED to talk. hvorfor started?
She GOT invited. hvorfor got?
This story end with THE FACT THAT Joan and her husband...
The story BEGINS when Joan was called by a friend.
They ARE afraid THAT they wont have anything to talk about.
I am afraid THAT it will only last for a while.
William has always been used TO THE FACT THAT she does all the housework.
These stories (does) also belong to the genre of stories in women´s magazines.
Hvorfor er det ikke nødvendigt at skrive (does)?.
She is so happy to be back again that She DOESN´T sense the mess in the house.
Hvorfor doesn´t?
It DOESN`T seem right. hvorfor doesn´t
She won´t HAVE her husband. hvorfor have?
This is what their weekend would HAVE looked liked
It WILL be a good trip. Hvorfor will?
They won´t HAVE anything. hvorfor have?
They could not FIND out. hvorfor find?
It WOULD HAVE been better. hvorfor Would have?
The holiday WEREN`T going to be easy. Hvorfor weren´t
When they STARTED to talk. hvorfor started?
She GOT invited. hvorfor got?
This story end with THE FACT THAT Joan and her husband...
The story BEGINS when Joan was called by a friend.
They ARE afraid THAT they wont have anything to talk about.
I am afraid THAT it will only last for a while.
William has always been used TO THE FACT THAT she does all the housework.
Svar #1
25. februar 2007 af Lisa02 (Slettet)
Lad mig vise dig den første sætning:
It DOESN`T seem right = Det ser IKKE rigtig ud
Og hvis du derimod undlader sætningen bliver det omvendt:
It seem(S) right = Det ser rigtig ud
It DOESN`T seem right = Det ser IKKE rigtig ud
Og hvis du derimod undlader sætningen bliver det omvendt:
It seem(S) right = Det ser rigtig ud
Svar #2
25. februar 2007 af jenna_sss (Slettet)
Der skal være disse verber i sætningerne ellers fungerer de ikke korrekt. eks: she GOT invited --> hun BLEV inviteret.. du kan ikke bruge et andet verbun end BLEV
eks: it WOULD have been better-->det VILLE have været bedre... du kan ik sige andet end det... det verbum skal være i sætningen
eks: it WOULD have been better-->det VILLE have været bedre... du kan ik sige andet end det... det verbum skal være i sætningen
Svar #3
25. februar 2007 af mani4ever (Slettet)
Hvad med de andre sætninger?
Kan i hjælpe mig der?
:D
Kan i hjælpe mig der?
:D
Skriv et svar til: Hvorfor?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
