Engelsk
Lille rettelse
26. februar 2007 af
Anne_Khatrine (Slettet)
Hey er der ikke en der lige vil være sød at rette den her for mig.... jeg har kun lavet min egen overstættelse... den danske version er der ikke.
Exit
Gruppreasure is one of the themes in this novel.
The main character is the leader in a gang of boys, who have summer vacation.
They are bored. What shall they do?
Simpson one of their body’s, become the target and victim. The boys cross line and are close to heart Simpson surveyerly. Afterwards is the narrator, who becomes the target for the father wrath.
The father is brutal and could think of hurting his surveyerly.
Is this about a parell?
Exit
Gruppreasure is one of the themes in this novel.
The main character is the leader in a gang of boys, who have summer vacation.
They are bored. What shall they do?
Simpson one of their body’s, become the target and victim. The boys cross line and are close to heart Simpson surveyerly. Afterwards is the narrator, who becomes the target for the father wrath.
The father is brutal and could think of hurting his surveyerly.
Is this about a parell?
Svar #1
27. februar 2007 af Angela88 (Slettet)
Det er lidt svært at rette, når man nu ikke har den danske version. Men jeg prøver mit bedste:
Group pressure is one of the themes in this novel. The main character is the leader in a gang of boys, who have summer vacation (eller: who are having their summer holiday. Vacation er mere amrikansk.)
They are boored. What shall they do?
Simpson one of their buddy´s, becomes a target and a victim. The boys cross the line and are close to hurt Simpson surveyerly. ( er ikke sikker på om surveyerly er stavet ret. Det kan du se i ordbogen) After that, it is the narrator, who becomes the target of the father wrath.
The father is brutal and cold, and he is thinking of hurting him surveyerly. Is this about a parell?
Group pressure is one of the themes in this novel. The main character is the leader in a gang of boys, who have summer vacation (eller: who are having their summer holiday. Vacation er mere amrikansk.)
They are boored. What shall they do?
Simpson one of their buddy´s, becomes a target and a victim. The boys cross the line and are close to hurt Simpson surveyerly. ( er ikke sikker på om surveyerly er stavet ret. Det kan du se i ordbogen) After that, it is the narrator, who becomes the target of the father wrath.
The father is brutal and cold, and he is thinking of hurting him surveyerly. Is this about a parell?
Svar #3
27. februar 2007 af lennwn (Slettet)
Exit
Group pressure is one of the themes in this novel. (one of …themes, der er altså flere temaer? Ellers uden “s” & “one of ”)
The main character is the leader in (in = nede i– brug “of”) a gang of boys, who have (is on their) summer vacation.
They are bored. What shall they do?
Simpson one of their (body’s = kroppens – brug buddies), (become – 3. pers. Ental: He, she, it + s = becomes) the target and victim. The boys cross (the?) line and are close to (heart = hjerte, brug hurt) Simpson surveyerly (severely). Afterwards is the narrator, who becomes the target for the father wrath. (forstår slet ikke den sidste sætning her… Bagefter bliver fortælleren målet for??? Men du skal i alle tilfælde udelade ”who” i det sætning for det giver slet ikke nogen mening, men henleder til en fortsættelse af sætningen. ”father” mangler sikkert ” ’s” eftersom han her er et ejestedord. Det der WRATH er faderen”s” – forstår du???)
The father is brutal and could think(3. pers. Ental +”s”) of hurting (his – hans hvad??? Måske him?) surveyerly (severely).
(Is this about a parell? Parell??? Parallel, måske? “about” = omhandlende skal muligvis udelades?)
Group pressure is one of the themes in this novel. (one of …themes, der er altså flere temaer? Ellers uden “s” & “one of ”)
The main character is the leader in (in = nede i– brug “of”) a gang of boys, who have (is on their) summer vacation.
They are bored. What shall they do?
Simpson one of their (body’s = kroppens – brug buddies), (become – 3. pers. Ental: He, she, it + s = becomes) the target and victim. The boys cross (the?) line and are close to (heart = hjerte, brug hurt) Simpson surveyerly (severely). Afterwards is the narrator, who becomes the target for the father wrath. (forstår slet ikke den sidste sætning her… Bagefter bliver fortælleren målet for??? Men du skal i alle tilfælde udelade ”who” i det sætning for det giver slet ikke nogen mening, men henleder til en fortsættelse af sætningen. ”father” mangler sikkert ” ’s” eftersom han her er et ejestedord. Det der WRATH er faderen”s” – forstår du???)
The father is brutal and could think(3. pers. Ental +”s”) of hurting (his – hans hvad??? Måske him?) surveyerly (severely).
(Is this about a parell? Parell??? Parallel, måske? “about” = omhandlende skal muligvis udelades?)
Svar #4
27. februar 2007 af Anne_Khatrine (Slettet)
Tak for hjælpen... det var mere forståligt denne her gang.
Skriv et svar til: Lille rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
