Engelsk
Lille rettelse..
13. april 2004 af
Yani (Slettet)
heyza.. her er der en tekst som jeg meget gerne vil ha tjekket.. engelsk er jeg ikk lige nice til.. håber nogen får tid tilmig lidt.. hmm. på forhånd tak!!
The wedding day
For 2 days ago I was to my brothers friends wedding. Its take place in the Herfølge hall. There was among 1000 peoples in the hall. It was very funny, we dancing, eating together and to the end we got lager cake. The wedding take ca. 5-6 hours. It is cool, I like weddings. To wedding days I am oft together with my friends from Karlemosen. He named Kasper. We dancing oft together with girls. I dancing with my cousin oft, even though I will dance with other girl. But it is wrong, because our parents became maybe angry. And it is disrespectful.
I happy to the next wedding day again, because its time to my brothers wedding day. Its take place in Brønshøj hall soon, but I just not remember when? I think that many people come, because we also was coming to their. The guest coming oft with money and flowers too or maybe also kitchen tools.
The wedding started without the couple. But later coming the couple oft in a Limousine. Some people close the way with their cars for the couple and the driver because so can you get a lot of money. It is cool I think. The last wedding day I was to, I got 500kr together with a friend. We take our fathers key to the cars and close the way in Køge for the couple. I may really do it again to my brothers wedding day!
For 2 dage siden var jeg til min brors vens bryllup. Det tog plads i Herfølge hallen. Der var omkring 1000 mennesker tilstede i hallen. Det var meget sjovt. Vi dansede, spiste sammen og sluttede af med at få lagkage til sidst. Brylluppet tog ca. 5-6 timer. Det er fedt, jeg elsker bryllupper. Til bryllupsdagene er jeg ofte sammen med min ven fra Karlemosen. Han hedder Kasper. Vi dansker ofte sammen med piger. Jeg danser med min kusine ofte, selvom jeg vil danse med en anden pige. Men det er dumt, fordi mine forældre bliver måske sure. Og det er respektløs.
Jeg glæder mig til den næste bryllupsdag fordi det er tid til min brors bryllupsdag. Det tager plads i Brønshøj hallen snart, men jeg kan bare ikk huske hvornår? Jeg tror der vil komme mange mennesker, fordi vi også har kommet til deres. Gæsterne kommer ofte med penge og blomster eller med køkken redskaber.
Bryllupsdagen starter uden parret. Men senere kommer parret i en limousine. Nogle mennesker lukker vejen til parret og chaufføren, fordi så kan de få penge. Det er meget fedt synes jeg. Det sidste bryllup jeg var til, fik jeg 500kr sammen med en ven. Vi tog vores fars nøgle til bilen og lukkede vejen i Køge for parret. Jeg må virkelig gøre det igen til min brors bryllupsdag!
The wedding day
For 2 days ago I was to my brothers friends wedding. Its take place in the Herfølge hall. There was among 1000 peoples in the hall. It was very funny, we dancing, eating together and to the end we got lager cake. The wedding take ca. 5-6 hours. It is cool, I like weddings. To wedding days I am oft together with my friends from Karlemosen. He named Kasper. We dancing oft together with girls. I dancing with my cousin oft, even though I will dance with other girl. But it is wrong, because our parents became maybe angry. And it is disrespectful.
I happy to the next wedding day again, because its time to my brothers wedding day. Its take place in Brønshøj hall soon, but I just not remember when? I think that many people come, because we also was coming to their. The guest coming oft with money and flowers too or maybe also kitchen tools.
The wedding started without the couple. But later coming the couple oft in a Limousine. Some people close the way with their cars for the couple and the driver because so can you get a lot of money. It is cool I think. The last wedding day I was to, I got 500kr together with a friend. We take our fathers key to the cars and close the way in Køge for the couple. I may really do it again to my brothers wedding day!
For 2 dage siden var jeg til min brors vens bryllup. Det tog plads i Herfølge hallen. Der var omkring 1000 mennesker tilstede i hallen. Det var meget sjovt. Vi dansede, spiste sammen og sluttede af med at få lagkage til sidst. Brylluppet tog ca. 5-6 timer. Det er fedt, jeg elsker bryllupper. Til bryllupsdagene er jeg ofte sammen med min ven fra Karlemosen. Han hedder Kasper. Vi dansker ofte sammen med piger. Jeg danser med min kusine ofte, selvom jeg vil danse med en anden pige. Men det er dumt, fordi mine forældre bliver måske sure. Og det er respektløs.
Jeg glæder mig til den næste bryllupsdag fordi det er tid til min brors bryllupsdag. Det tager plads i Brønshøj hallen snart, men jeg kan bare ikk huske hvornår? Jeg tror der vil komme mange mennesker, fordi vi også har kommet til deres. Gæsterne kommer ofte med penge og blomster eller med køkken redskaber.
Bryllupsdagen starter uden parret. Men senere kommer parret i en limousine. Nogle mennesker lukker vejen til parret og chaufføren, fordi så kan de få penge. Det er meget fedt synes jeg. Det sidste bryllup jeg var til, fik jeg 500kr sammen med en ven. Vi tog vores fars nøgle til bilen og lukkede vejen i Køge for parret. Jeg må virkelig gøre det igen til min brors bryllupsdag!
Svar #1
13. april 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
2 = two
brothers = brother's
friends = friend's
Its take = It took
omkring = roughly / approx.
peoples = people
dancing = we danced
eating = ate
to the end = at the end
lager cake = layer cake
wedding take ... = the wedding lasted for approx. 5-6 hours.
To wedding days = At ...
oft = oftwen
friends = friend
osv. osv.
... det her er sgu trivielt ...
brothers = brother's
friends = friend's
Its take = It took
omkring = roughly / approx.
peoples = people
dancing = we danced
eating = ate
to the end = at the end
lager cake = layer cake
wedding take ... = the wedding lasted for approx. 5-6 hours.
To wedding days = At ...
oft = oftwen
friends = friend
osv. osv.
... det her er sgu trivielt ...
Svar #2
13. april 2004 af Yani (Slettet)
hmm..tak for hjælpen dertil da! men er der nogen andre der vil hjælpe med at rette den færdig.. de ter mit bedste.. så meget kunne jeg.. er jo heller ikk dansker, er fra brasilien og har boet her i 4 år.. såjeg har haft meget svært ved sproget engelsk, da jeg også skulle koncentrere mig meget om dansk.. spørger pænt igen, er der nogen søde mennesker der vil hjælpe mig med det her færdigt?
Skriv et svar til: Lille rettelse..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
