Studér i udlandet

Hjælp ang medicin i england

19. maj 2007 af martinschmidt (Slettet)
Hej

Jeg har efter længere tids overvejelser om hvad jeg vil læse kommet frem til medicin nok er det rigtige, har før været inde og runde fysik, kemi, biologi, osv.

Jeg ville gerne have studeret medicin i kbh men mit snit er desværre ikke til det, og derfor overvejer jeg england som en mulighed. Jeg står i en situation hvor jeg mere eller mindre kan vælge og vrage mellem de engelske universiteter, også de store.

Jeg er dog lidt i tvivl om uddannelsen indeholder de samme elementer, og om det tager lige lang tid. Jeg har prøvet at kigge lidt på deres websites, bl.a. cambridge, men jeg synes de er alt for fucked. Vil jeg fx kunne læse og færdiggøre medicin i england og derefter tag til danmark og få job og specialisere mig?

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. maj 2007 af Hoys (Slettet)

Overvejer du Cambridge, når du ikke kan komme ind på KU?

Svar #2
19. maj 2007 af martinschmidt (Slettet)

ja, er i en lidt specialt situation.

Er blevet tilbudt scholarship fra flere engelske universiteter, tilgengæld skal jeg træne med dem og ro for dem i konkurrencer.

Jeg vil få studiet betalt og jeg kommer ind på et studie blot jeg har den faglige viden i de relevante fag, hvilket jeg har med mat a, fys a, kem b. og med gode karaktere i disse fag.

Brugbart svar (1)

Svar #3
19. maj 2007 af Stenalt (Slettet)

Mener umiddelbart du godt kan arbejde som læge i DK, selvom du har uddannet dig i udlandet, men ved ik med specieler etc. Danskere kan godt tage speciele i udlandet så vidt jeg ved. Prøv at tage kontakt til sundhedsstyrelsen...

Brugbart svar (1)

Svar #4
19. maj 2007 af Hoys (Slettet)

# 2 - Okay, det forekommer mig bare lidt underligt at du har en chance for at komme ind på Cambridge, hvis du ikke kan komme ind på KU. Hvad med karakter i fag som engelsk er det ikke også mindst ligeså vigtigt som fysik, mat og kemi i din situation?

Men tillykke med dine scholarships! (; Blev du anbefalt af lærere eller hvordan foregik det?

Svar #5
19. maj 2007 af martinschmidt (Slettet)

#4: ja giver dig helt ret, virker ret åndsvagt faktisk at jeg kan komme ind på flere af de helt store engelske universiteter og ikke fx københavn, lidt absurd.

Det foregik på den måde at jeg i efteråret blev kontaktet af en mand fra cambridge university boat club da jeg var i england til et stævne. Han fortalte så at hvis jeg ville lade mig skrive ind på cambridge og være aktiv studerende ville jeg kunne få scholarship, og komme ind på det studie jeg ville, såfrem mine kvalifikationer selvfølgelig var gode nok til det relevante studie.
Aftalen indebærer så også at jeg skal være medlem af roklubben, deltage i træning 3 gange om ugen og stille op for dem i mesterskabet. Derudover skal jeg være til rådighed og kunne træne 5-7 gange om ugen hvis jeg bliver udtaget til racet mod oxfort på themsen.

Jeg er her for kort tid siden så også blevet kontaktet af oxfort faktisk, men cambridge trækker nok lidt mere i mig, de plejer at vinde:P

Brugbart svar (1)

Svar #6
19. maj 2007 af Hoys (Slettet)

# 5 -

Hehe. I hvert fald er det da en kanon chance - jeg ville sgu ønske det var mig, men held og lykke med det! (;

Brugbart svar (1)

Svar #7
19. maj 2007 af Peden (Slettet)

#5:
Sørg for at tage imod et af de to tilbud. Det er nogen af verdens bedste universiteter, og uddannelse derfra koster normalt en formue :)

Brugbart svar (1)

Svar #8
19. maj 2007 af Peden (Slettet)

Spørg evt. på www.studmed.dk det er et forum for medicinstuderende.

Svar #9
19. maj 2007 af martinschmidt (Slettet)

#7:
Ja jeg ved godt det er et temmelig godt tilbud, og at mange slet ikke ville være i tvivl. Men vi er jo så forskellige og for mig er det lidt af en beslutning at skulle flytte til england en masse år for at studere og ro.
Selvom det ville da også være en kæmpe ære at deltage i kampen på themsen om nogle år måske, er trodsalt det største race indefor roning og bådene er hvert år fyldt med ekstremt dygtige roere, cambridge havde fx 2 verdensmestre i båden i år.
Men ender nok også med jeg siger ja, bare det med at skulle væk fra alle vennerne og familien:S

Brugbart svar (1)

Svar #10
20. maj 2007 af McMaster (Slettet)

Mht. at arbejde i Danmark, så så jeg her forleden, at man netop har importeret en sindssyg mængde af indiske læger til Danmark, som skal begynde så snart de har lært tilstrækkelig dansk! Så mon ikke en engelsk medicinuddannelse går!

Skriv et svar til: Hjælp ang medicin i england

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.